Abonare la google news

Momentul în care un urs este lovit în plin de o maşină. Impactul, surprins de o cameră de bord VIDEO

Potrivit pressalert.ro, o Toyota Proace, se îndrepta spre Băile Tuşnad în momentul în care şoferului i-a ieşit în faţă un urs. Animalul a fost lovit în plin, iar impactul a fost filmat de o cameră de bord. Din imagini se poate vedea că şoferul nu mai poate face nimic pentru a evita impactul cu ursul.

Potrivit sursei amintite, ursul a dispărut în pădurea din apropiere. În urma impactului, maşina a suferit avarii serioase. Din fericire, şoferul nu a păţit nimic, alegându-se doar cu o sperietură. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie care a constatat incidentul.

Într-un caz similar, Judecătoria Găeşti a obligat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să îi achite despăgubiri materiale de 35.000 de lei şi daune morale de 5.000 de lei unei femei care a distrus maşina soţului său după ce a lovit un mistreţ ajuns pe un drum naţional.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum a fost obligată o procuroare să restituie diurne încasate pentru zilele de weekend şi concediu

Cum s-a răzbunat un manager rămas fără slujbă. Angajatorul obligat să-i plătească „vacanţa“ de un an

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul