Abonare la google news

Momentul în care un SUV de lux pleacă de pe loc și se oprește pe trotuar

Un incident uluitor a avut loc în apropiere de București. Un SUV de lux a plecat singur de pe loc, a tăiat două sensuri de circulație și s-a oprit pe trotuar, la doar câțiva centimetri de gardul unei case.

GALERIE FOTO

SUV-ul Range Rover era staționat pe marginea drumului, iar șoferul se afla lângă mașină. Mașina, cu portiera din stânga față deschisă, sa a plecat de pe loc cu spatele. A tăiat cele două sensuri de circulație, cu câte o bandă pe sens. A urcat pe trotuarul de pe celălalt sens, trecând foarte aproape de o femeie care își plimba copilul cu tricicleta și de o alta care își plimba bebelușul în cărucior. Mașina s-a oprit chiar înainte de a lovi cu spatele gardul unei case. Totul s-a întâmplat în mai puțin de 5 secunde. În acest timp, șoferul a alergat încercând să prindă mașina. SUV-ul său însă, luase viteză, așa că bărbatul n-a avut nicio șansă să mai ajungă în cabină.

Citeste si:  Concert inedit de Crăciun în Catedrala Notre Dame. Momentul emoționant din capitala Franței

Incidentul a avut loc pe Prelungirea Ghencea, lângă București, în apropierea unui motel. Este un miracol că SUV-ul s-a strecurat practic printre mașini, fără să lovească niciuna. Extrem de norocoși se pot considera și mamele și copiii aflați în acel moment pe trotuar, la doar câțiva pași de mașina scăpată de sub control.

Citeste si:  Omul potrivit la momentul potrivit. Un surfer a salvat o tânără de la înec

Ce s-a întâmplat de fapt cu SUV-ul care s-a oprit pe trotuar?

Explicația pentru incidentul care a avut loc în Ghencea, cu un SUV de lux în prim plan, este una simplă. Șoferul a coborât din mașină și a uitat să acționeze frâna de parcare. Mașina lui a plecat de pe loc și s-a oprit la distanță foarte mică de gardul unei case aflate pe celălalt sens de mers.

Citeste si:  O asociație de procurori îl critică pe Stelian Ion pentru controalele anunțate în contextul cazului 10 august: "Ministrul justiției poate lua cunoștință de situația reală a Ministerului Public și de eventualele probleme practice fără ieșiri neinspirate și solicitarea unor controale inutile și ar trebui să găsească soluții legislative"

Evenimentul nefericit a fost surprins de camera de bord a unui șofer și postat pe pagina de Facebook Trafictube, dedicată incidentelor care au loc în trafic. Martorii susțin că mașina ar fi ieșit din curtea unui motel. Informația nu a fost însă, confirmată. Având în vedere traiectoria mașinii, sunt șanse mici ca aceasta să fie reală.

VIDEO:

Citeste articolul pe Promotor

 19 total views