sâmbătă 11 septembrie 5:12 PM

Abonare la google news

Momentul în care Edi Iordănescu a rămas fără cuvinte în fața unui jucător de la FCSB: „Recunosc, m-a impresionat”

Noul antrenor al celor de la FCSB, Edi Iordănescu, a fost redus la tăcere de către un jucător din lotul său. Tehnicianul a făcut dezvăluiri despre momentul în care a rămas fără cuvinte. Un fotbalist crescut la școala de fotbal Luceafărul Brăila l-a impresionat până la lacrimi.


Edi Iordănescu, dezvăluiri impresionante

Edi Iordănescu a susținut o conferință de presă înaintea  derby-ului dintre FCSB și Dinamo, programat duminică. Tehnicianul i-a asigurat pe fani că Ivan Mamut și Andrei Dumiter vor face parte în continuare din lotul FCSB-ului. El a simțit nevoia să facă această remarcă pentru a pune capăt speculațiilor potrivit cărora cei doi atacanți vor fi ”trași pe linie moartă” sau împrumutați. Zvonurile că cei doi vor avea probleme au apărut imediat după venirea lui Claudiu Keșeru la FCSB.

Noi am căutate în pricipal calitate. Mamut și Dumiter sunt în programul echipei, se antrenează normal. Nici un moment nu au ieșit din lotul nostru. Atât timp cât sunt aici, orice jucător care o să ‘reclame’ o titularizare, ca să zic așa, o să joace. În iarnă cu siguranță o să trag prima linie și atunci o să vedem.”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare derby-ului cu Dinamo.

”Mi-a spus niște lucruri care m-au mișcat”

În momentul în care a fost întrebat despre situația lui Florinel Coman, Edi Iordănescu a spus că atacantul se află în curs de recuperare. Ulterior, a mărturisit că fotbalistul i-a spus lucruri care l-au mișcat în sensul în care simte multă motivație din partea lui.


Coman s-a operat în Anglia, la două zile distanță s-a întors în țară. E printre noi pe aici zi de zi, la recuperare. L-am găsit încrezător. Mi-a spus niște lucruri care m-au mișcat în sensul în care simt foarte multă motivație la el. Ambiție de a dovedi. Acum este într-un proces de recuperare care poate să dureze două sau trei luni. Aprecieri nominale nu o să fac.”, a mai spus antrenorul Edi Iordănescu.

Derby-ul FCSB – Dinamo, programat în etapa 8, se va desfășura duminică, de la ora 21:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Playsport.ro.

Playsport.ro


Stirile.eu