sâmbătă 4 septembrie 11:06 PM

Abonare la google news

Momente de groază într-un liceu din România. Un îndrăgit profesor a fost găsit mort, în camera portarilor


Trupul neînsufleţit al lui Mihai Robescu a fost văzut la ora 00.20, printr-o fereastră, dar uşa încăperii era încuiată. El era profesor chiar în Colegiul Ion IC Brătianu, unde a şi fost găsit mort.


Martorii au sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, iar un echipaj al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență a deblocat ușa. Un echipaj medical de prim-ajutor a încercat să îl salveze, dar – din păcate – nu s-a mai putut face nimic pentru victimă.

Citeşte şi Cazul profesorului mort după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca. Care sunt rezultatele autopsiei

În vârstă de 62 de ani, Mihai Robescu a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați profesori din municipiul Satu Mare. Salvatorii au găsit alături de corpul neînsuflețit un ziar mai vechi, pe a cărui primă pagină apărea fiica acestuia, care a luat media zece la Bacalaureat, scrie presasm.ro.

Mihai Robescu a studiat la Academia Națională de Educație Fizică și Sport București, după care a ajuns în municipiul Satu Mare, aici unde s-a și stabilit.

Citeşte şi CTP, atac la profesorul de sport care îndemna elevii la nepurtarea măştii: „L-aş trimite să sape gropile celor morţi de COVID”

Cauza decesului cadrului didactic nu este cunoscută deocamdată.

Romaniatv.net