luni 1 noiembrie 12:00 AM

Abonare la google news

Moment scandalos într-o gală de MMA! Fanii, dezgustați de primele confruntări intergender organizate vreodată! VIDEO


O gală de MMA din Polonia a devenit virală după ce organizatorii au decis ca luptele să fie structurate pe criteriul intergender, respectiv pe o serie de confruntări în ring între bărbați și femei.


Fanii s-au declarat astfel dezgustați și au ridicat mai multe probleme de etică după ce au văzut felul în care s-au desfășurat cele două lupte, ambele încheiate cu victoria bărbaților, prin KO.

Mai mult decât atât, nemulțumirile au fost determinate și de faptul că participanții nu au fost luptători profesioniști, fanii scoțând în evidență faptul că doi amatori care se lovesc nu reprezintă un sport de contact propriu-zis.

Moment scandalos într-o gală MMA! Fanii s-au declarat dezgustați de prima gală intergender organizată în Polonia

Prima dintre cele două lupte s-a dat între Piotr „Mua Boy” Lisowski și Ula Siekacz, însă fata cunoscută și sub numele de „ArmPowerGirl” nu a avut șanse prea mari în condițiile în care meciul s-a încheiat la intervenția arbitrului, prin TKO.

Lisowski a dominat întreaga confruntare, urmând ca în runda a doua să o doboare la podea pe adversara sa și să-i administreze acesteia mai multe lovituri până când arbitrul să oprească duelul.

În perioada imediat următoare, imaginile de la gală au devenit virale cu rapiditate și au fost descrise în repetate rânduri de către fani ca fiind drept „absurde” sau „de groază”.

Aceeași a fost reacția și la adresa organizatorilor, în condițiile în care și cea de-a doua luptă a avut un final similar. Și în al doilea eveniment al serii, respectiv meciul dintre Michał Przybyłowicz și Wiktoria Domżalska, scenariul a fost același iar Michał a ieșit învingător în urma intervenției arbitrului.

 

Prosport.ro