17 martie 5:05 PM

Abonare la google news

Mitică Dragomir, ofertat din Liga 1! ”Este un club foarte puternic!”

Mitică Dragomir a primit o ofertă de nerefuzat din partea unui club din Liga 1. Ce ofertă a primit fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal și ce răspuns a dat?

Mitică Dragomir, ofertat din Liga 1! ”Este un club foarte puternic!”

Mitică Dragomir (74 de ani) ar putea reveni în fotbalul românesc. Fostul șef al LPF a dezvăluit că a primit de-a lungul timpului mai multe oferte de la diferite echipe din Romania. De curând, el a primit o nouă ofetă. A fost contactat un club foarte puternic din Liga 1, care i-a propus să preia funcţia de preşedinte.

Doamne, la fiecare 3 luni am câte o propunere. Ultima a fost de la un club foarte puternic, dar fără bani. Unul din Liga 1 și după, două din Liga a 2-a. Doamne fereşte, mă apuc acum să mă laud?”, a dezvăluit Mitică Dragomir, într-o intervenție la Look Sport Live.

Ofertele pentru Mitică Dragomir au început să vină din momentul în care a pierdut alegerile pentru şefia LPF, în favoarea lui Gino Iorgulescu.

Dumitru Dragomir a primit o ofertă să preia conducerea unui ”club foarte puternic” din Liga 1Dumitru Dragomir a primit o ofertă să preia conducerea unui ”club foarte puternic” din Liga 1

Ce răspuns a dat fostul șef al Ligii

În ciuda ofertelor pe care le-a primit, Mitică Dragomir a refuzat să revină în fotbal. Omul de afaceri în vârstă de 74 de ani a și explicat motivul pentru care refuză fiecare ofertă pe care o primește.

Nu mă întorc la fotbal dacă îmi dă America de Sud. Fotbalul egal pușcărie. Au scăpat numai 3-4 în decursul istoriei. Restul, toți s-au dus la pușcărie. Puşcărie, reţineţi ce vă spun.”, a mai spus Dragomir.

Ulterior, afaceristul i-a și indicat pe cei trei care ”au scăpat” de pușcărie, în opinia sa.

Au scăpat doar vreo trei, patru în decursul istoriei. Cei trei sunt Paszkany, Badea… ăsta de la Botoşani a venit mai târziu. Şi mai era încă unul. Ambii Nicolae, la puşcărie. Copos, la puşcărie, Gigi Becali la puşcărie, Sechelariu la puşcărie, Ştefan la puşcărie, Borcea la puşcărie, Jean Pădureanu la puşcărie, Neţoiu la puşcărie, Mititelu la puşcărie, Dinel Staicu la puşcărie, Penescu… Sunt 17 până acum. Ai mai pomenit aşa ceva? Şi au scăpat trei sau patru.”, a adăugat fostul șef al LPF.

Surprinzător este faptul că în urmă cu câteva luni, Dragomir spunea că ar fi fost dispus să preia clubul din Ștefan cel Mare alături de câțiva oameni de afaceri, înainte ca Dinamo să ajungă pe mâna lui Pablo Cortacero.

Dacă era, mă băgam cu Nețoiu, Borcea, Cataramă. Eram mulți. Cu noi venea și Pițurcă. Dacă îi dădeai bani, un milion pe an, venea în joc de glezne.”, a precizat Mitică Dragomir, în vara lui 2020.

Citeste articolul pe PlaySport