Abonare la google news

Miss Litoral 1985, concurs de frumuseţe celebru în comunism. În ce excelau tinerele est-europene VIDEO

Competiţia de frumuseţe Miss Litoral avea loc la vestitul bar Melody din Mamaia, care oferea programul de noapte la care erau aduşi turiştii străini. 

În vara lui 1985, din juriul de la Miss Litoral au făcut parte, printre alţii, doi mari actori: Gina Patrichi şi Ion Besoiu. 

„Filmarea Miss Litoral 1985 a fost comandă specială a O.J.T. (Oficiul Judeţean de Turism Constanţa)“, precizează Studiourile Buftea. 

În competiţie, pe lângă frumuseţile autohtone au participat concurente din Rusia, R.F.G. şi Cehoslovacia.

Tinerele şi-au etalat talentele în special la dans: din buric, rock, fox etc. 

Într-un alt test, în costume de baie, ele trebuia să dea „proba plexiglasului“ – o siluetă faţă & profil prin care trebuia să treacă fără să deranjeze conturul, ceea ce demonstra că avea dimensiunile şi formele perfecte: 90-60-90. 

Miss Litoral 1985. O blondă dă proba plexiglasului Sursa Facebook Studiourile Buftea

De câştigat a câştigat o blondă din Cehoslovacia, iar pe podium a fost aglomerare mare: două tinere românce au împărţit locul al treilea.

Prezentator a fost Gioni Dimitriu. 

Pe aceeaşi temă: 

Cele mai cunoscute vedete care au fost odată Miss. Recunoaşterea frumuseţii din tinereţe le-a ajutat mult în competiţia vieţii 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul