vineri 3 decembrie 7:01 PM

Abonare la google news

Mișcări de trupe la Dinamo, în iarnă! Anunțul lui Iuliu Mureșan: „Renunțăm la 4-5 jucători! Aducem alții mai buni”


Administratorul special al celor de la Dinamo, Iuliu Mureșan (67 de ani) a declarat că lotul echipei va suferi modificări serioase în această iarnă.


Mai exact, „câinii” se vor despărți de o serie de jucători, iar în locul lor vor fi aduși alții, teoretic mai valoroși.

În urmă cu câteva zile, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, declarase că Dinamo va renunța la cel puțin șapte jucători, fără a lăsa de înțeles că lotul va suferi completări ulterioare.

La Dinamo, unii vin, alții pleacă!

Cu toate acestea, Iuliu Mureșan a recunoscut că vor pleca jucători, dar mai puțini, iar în locul acestora vor fi aduși alții.

„Știm niște jucători care vor pleca, acum avem prea mulți jucători, am depășit puțin fondul de salarii. Nu vom putea aduce jucători decât pe măsură ce vor pleca alții. Probabil renunțăm la 4-5 jucători, printre ei și jucători aduși recent. Se va face o analiză pe fiecare post și în funcție de ce rezultă, renunțăm la unii și aducem alții mai buni”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru GSP.

Cel mai probabil, Dinamo va încerca în iarnă să scape de Răzvan Popa, Constantin Nica, Cătălin Țîră, Alin Dudea și Mihai Neicuțescu, fotbaliști care nu sunt pe placul lui Mircea Rednic și care nu au ajutat echipa prea mult în acest sezon.

Fotbaliștii aduși de Dinamo în ultima perioadă au o clauză în contract conform căruia se poate rupe înțelegerea la începutul anului 2022, dacă fotbalistul nu devine unul important pentru club.

Dinamo se află într-o situație ingrată, în acest sezon. Este pe penultimul loc, cu doar 9 puncte adunate în 17 etape, fiind una dintre pretendentele serioase la retrogradare.

Dintre jucătorii aduși de Mircea Rednic în ultima perioadă, în ultima etapă, cu FCU Craiova, au evoluat Plamen Iliev, Andre Pinto, Nikolaos Kainourgios, Mirko Ivanovski și Marko Nunic.

Prosport.ro