Abonare la google news

Mirel Rădoi a scăpat de emoții! Portarul David Lazar a primit verdictul medicilor după ce s-a accidentat la meciul Astra – Universitatea Craiova | FOTO

David Lazar, portarul în vârstă de 29 de ani al Astrei Giurgiu, s-a accidentat la meciul cu Universitatea Craiova.

UPDATE, 21 ianuarie, ora 15.40. David Lazar a primit verdictul medicilor după accidentarea suferită în meciul cu Universitatea Craiova. Goalkeeperul a grupării din Giurgiu a efectuat un RMN și a aflat că nu are niciun ligament rupt, dar portarul acuză dureri și în zona aceea există o acumulare de sânge. David Lazar a început deja tratamentul și a efectuat ședințe de terapie cu ultrasunete.

Șansele ca David Lazar să se află pe teren la meciul cu Sepsi OSK de sâmbătă, de la ora 12.30, sunt mici.

Astra Giurgiu și Universitatea Craiova se întâlnesc în etapa cu numărul 17 din Liga 1, pe Stadionul „Marin Anastasovici”.

Trupa lui Eugen Neagoe a suferit o pierdere extrem de importantă în cadrul acestei întâlniri.

David Lazar s-a accidentat în Astra Giurgiu – Universitatea Craiova

În minutul 18 al întâlnirii de la Giurgiu, David Lazar a acuzat niște probleme medicale la piciorul drept, după ce a degajat balonul.

Terenul înghețat și temperatura scăruză de la ora meciului (-4 grade Celsius) i-au dat serios de furcă portarului Astrei.

David Lazar a crezut că poate continua să joace, însă în minutul 27 nu a mai rezistat și a cerut schimbare. În locul său a intrat Mihai Popa, portar în vârstă de 20 de ani, trecut pe la Academia „Gheorghe Hagi”, Farul Constanța și Rapid București.

Partida a fost urmărită din tribună și de către selecționerul Mirel Rădoi și secundul său la echipa națională de fotbal a României, Nicolae Dică. Aceștia au privit îngrijorați accidentarea lui David Lazar, în contextul în care portarul titular al primei reprezentative, Ciprian Tătărușanu, și-a anunțat retragerea.

David Lazar a debutat pentru echipa națională în meciul amical disputat în luna noiembrie contra reprezentativei din Belarus, scor 5-3.

În cadrul acelei întâlniri, David Lazar a apărat un penalty, în minutul 83.

Pentru echipa națională urmează meciurile din grupa de calificare la Campionatul Mondial 2022, în luna martie, după cum urmează:

  • 25 martie 2021: ora 21:45 – ROMÂNIA – Macedonia de Nord, Germania – Islanda, Liechtenstein – Armenia
  • 28 martie 2021: ora 19:00 – Armenia – Islanda, ora 21:45 – ROMÂNIA – Germania, Macedonia de Nord – Liechtenstein
  • 31 martie 2021: ora 19:00 – Armenia – ROMÂNIA, ora 21:45 – Germania – Macedonia de Nord, Liechtenstein – Islanda
  • 16 meciuri a jucat David Lazar pentru Astra Giurgiu în actuala ediție a Ligii 1.
  • 900 de mii de euro este cota de piață a lui David Lazar, potrivit Transfermarkt.
  • 1.84 m este înălțimea portarului de la Astra Giurgiu.
  • Voința Sibiu, Pandurii Târgu Jiu, FC Botoșani, Vejle și Astra Giurgiu sunt echipele pentru care a jucat David Lazar până acum.

Sursă foto: Captură Digi Sport

Sursa: Prosport