miercuri 13 octombrie 6:12 PM

Abonare la google news

Mirel Rădoi a început să primească oferte din Liga 1, după ce și-a anunțat plecarea de la echipa națională: „Aș face toate demersurile posibile să-l aduc”

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, și-a exprimat interesul pentru Mirel Rădoi, după ce selecționerul a anunțat că nu va mai continua la echipa națională.


Mirel Rădoi a anunțat că va înceta colaborarea cu Federația Română de Fotbal, după ultimele două meciuri din cadrul Grupei J, cu Islanda, pe teren propriu, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, și cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00.

Dacă România va câștiga aceste două partide, va avea de disputat două meciuri de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial. Mirel Rădoi nu are de gând să mai stea pe banca echipei naționale, indiferent dacă tricolorii reușesc să prindă aceste meciuri de baraj sau nu.


Valeriu Iftime l-ar aduce pe Mirel Rădoi la FC Botoșani

Valeriu Iftime a declarat că l-ar fi ofertat pe Mirel Rădoi dacă nu îl avea pe Marius Croitoru pe postul de antrenor la FC Botoșani. De asemenea, și Adrian Mutu i-a atras atenția patronului moldovean.

„Croitoru este antrenorul meu, am totul pus la punct cu el, dar dacă odată nu aş avea antrenor, aş face toate demersurile posibile să-l aduc pe Rădoi la Botoşani. Pe el, pe Mutu, că eu cred foarte mult în antrenorii ăştia şi sunt absolut convins că aş putea face performanţă cu antrenorii ăştia la Botosani.

Dar, în momentul ăsta, nu se pune problema că acum am un antrenor foarte bun, poate chiar mai bun”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Antena Sport.

„Acum vreți să mai rămân la echipa națională încă doi ani. Reacționăm numai în funcție de rezultat? Nu are rost să mai discutăm. Dacă am spus că a fost așa, așa e. Din luna noiembrie echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă. Și dacă o să fim pe primul loc eu nu o să mai fiu. Am spus foarte clar. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Să aduceți pe cine vreți dumneavoastră. Am avut oferte și le-am refuzat până acum, dar acum nu am nimic. Nu am nicio înțelegere, nu am discuții cu nimeni” – Mirel Rădoi, după meciul cu Armenia

Prosport.ro


Stirile.eu