Abonare la google news

Mircea Sandu e chinuit de cancer. Ce i-au descoperit medicii la analize acum

Unul din cei mai longevivi exponenți ai fotbalului românesc, Mircea Sandu, fost președinte al FRF, este într-un con de umbră. După plecarea de la cârma Federației, fostul mre fotbalist s-a retras și a încercat să lupte cu demonii săi. Unul din acești demoni a fost, și încă este, cancerul. O boală nemiloasă care-l macină de ceva vreme, și despre care a vorbit redacției Playsport.ro.

Lupta cu demoniii personali

Odată cu plecarea de la cârma fotbalului românesc fostul mare sportiv s-a retras într-un con de umbră, poate și din cauza demonilor personali. Unul dintre acești demoni, despre care le-a povestit colegilor de la Playsport.ro, este și boala nemiloasă cu care se luptă de ceva ani.

Mircea Sandu, așa cum a povestit, se luptă de mai bine de 12 ani cu un cancer descoperit la colon. Deși nu s-a știut foarte mult în presă, Mircea Sandu și-a dus lupta cu cancerul, alături de familie și de prietenii săi apropiați. Acum, după cum le-a declarat colegilor de la Playsport, Mircea Sandu se simte bine.

Citeste si:  A apărut o nouă variantă de Covid care nu poate fi identificată cu testul PCR. Ce au descoperit medicii

”Sunt bine, slavă Domnului, şi asta e cel mai important! Am depăşit momentele mai delicate din ultimele luni şi acum, cu capul limpede, parcă văd altfel şi lumea! Fac controale regulat, sunt atent la ceea ce-mi prescriu medicii.

Prefer să fac toate investigațiile în Franţa, fiindcă acolo am şi fost tratat şi-mi este cunoscut cazul. Plus că, recunosc şi asta, la francezi e o stare diferită de cea instalată la noi o dată cu pandemia asta de COVID-19, din martie 2020 încoace. Parcă sunt mai relaxaţi decât noi!”, spune fostul Președinte FRF.

Mircea Sandu s-a retras într-un con de umbră

În afară de cariera de fotbalist, Mircea Sandu a fost cel mai longeviv Președinte al Federației Române de Fotbal. Timp de 50 de ani a fost în slujba fotbalului românesc, ca jucător, și mai apoi ca Președinte al FRF. Deși acuzat de conservatorism, de viziziuni învechite, fostul Președinte FRF, Mircea Sandu a fost artizanul multor succese ale Naționale României.

”Am fost integrat fotbalului românesc cam 50 de ani. Aproape o viaţă de om! După 50 de ani cine se mai interesează de mine? Mai nimeni, ca să nu zic de-a dreptul nimeni! Fotbalul românesc nu mai este interesat de mine.

Au uitat tot ceea ce am făcut. Toată munca mea a fost dată la spate. Eu nu mai contez. Nu meritam atâta ignoranță. Atunci, eu de ce-aş mai fi interesat de fotbal?”, a declarat Mircea Sandu, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

Pentru Mircea Sandu nu mai există Liga 1

Pentru un om care a fost implicat aproape toată viața în fotbal, te-ai aștepta să fie la zi cu toate lucrurile care se întâmplă acum în Liga 1. Numai că surpriza colegilor de la Playsport a fost atunci când, sincer și direct, Mircea Sandu a declarat că: “Ce să văd în Liga I? Nu am ce să văd”.

Citeste si:  Boc șterge pe jos cu consilierul PSD Vladimir Mătușan, care a încercat să îl pună în dificultate

Cât despre scandalul actual între FRF, condus de Răzvan Burleanu, și LPF, condus de Gino Iorgulescu, fostul fotbalist a declarat că nu îl mai interesează.

“Chiar nu mă interesează ce se întâmplă între FRF și LPF, nici nu m-am preocupat să cunosc detaliile ca să-mi dau seama cine are dreptate și cine nu. Din partea mea, să se și bată, să facă ce vor. Nu m-a întrebat nimeni de sănătate, deci în niciun caz nu mi-a cerut nimeni o părere despre subiectul ăsta.

Cu sinceritate vă spun că nu îmi pasă. Sunt într-un moment al vieții mele în care mă simt pur și simplu dezamăgit și prefer să îmi acord atenție numai mie. 50 de ani am trăit pentru fotbal, am lăsat totul pentru fotbal. Acum trăiesc pentru familia mea. Îmi ajunge, chiar nu vreau să mai aud de fotbalul românesc.”, a mai spus “Nașul”, Mircea Sandu.

 

Citeste si:  Prințul Charles, declarație șocantă de dragoste pentru Diana. A spus-o în fața presei din Anglia

Citeste articolul pe PlayTech

 45 total views