marți 19 octombrie 8:24 PM

Abonare la google news

Mircea Rednic, umilit de Gabi Torje

Problemele nu se termină la Dinamo. Pe lângă cele financiare, precum și cele de pe plan sportiv, ies la iveală și alte aspecte negative din interiorul echipei.


A pierdut Rednic vestiarul?

Conflictul cu Sorescu este deja cunoscut, după partida de la Mediaș. Totuși, se pare că antrenorul de 59 de ani a intrat în conflict cu un alt „greu” al vestiarului. Reîntors în „Groapă” după 10 ani, Gabriel Torje a ieșit în evidență mai mult prin declarații decât prin performanța sportivă. Se pare că ultima întâmplare din interiorul echipei îl are în centru pe micuțul mijlocaș al echipei. Acesta i-ar fi răspuns obraznic „Puriului” în timpul antrenamentului, spre uimirea întregului lot.

Atmosfera de la Dinamo este mai grea pe zi ce trece. „Câinii” sperau că revenirea lui Mircea Rednic să redreseze echipa, dar se pare că revenirea acestuia în Ștefan cel Mare agravează și mai mult situația. Echipa este în continuare pe penultimul loc din Liga I. Alb-roșii au pierdut un meci considerat accesibil cu Gaz Metan, scor 2-1, prin execuțiile lui Ronaldo Deaconu. „Puriul” a intrat deja în conflict cu liderii vestiarului.


Conflicte cu Filip, Sorescu și acum, Torje

Primul luat la țintă a fost fundașul stânga, Steliano Filip. El a fost aspru criticat de antrenor după primul meci de la revenire, 2-2, cu UTA. Acestui eveniment i-a urmat cearta din vestiar de după meciul cu Mediaș. Se spune că s-ar fi lăsat chiar cu o mână în gâtul lui Deian. Cel de-al treilea jucător cu care antrenorul ar fi intrat în conflict este Gabriel Toje, de departe unul din pilonii echipei.

Se pare că la un antrenament din mijlocul săptămânii, Rednic l-ar fi strigat de mai multe ori pe Gabi cu apelativul „Torjică”, încercând să îi intre in grații mijlocașului de bandă. Enervat la culme, Torje s-ar fi oprit în timpul antrenamentului și i-ar fi strigat „Puriului”, aflat la o distanță considerabilă de el: „Nea Mircea, mai ușor cu Torjică în sus, Torjică în jos. Vezi că mă cheama Gabi. Așa mă strigi dacă vrei să îți răspund!”.

Martorii acestui episod susțin că tehnicianul a rămas fără replică în fața curajului arătat de fotbalist. Acesta ar fi întors privirea în altă parte, în încercarea de a masca momentul jenant. Totul spre stupefacția întregului lot dinamovist. Într-un final, jucătorii lui Dinamo au izbucnit în râs, după ce au realizat că Rednic a făcut un pas înapoi în fața lui Gabi Torje.

Pentru Dinamo, urmează partida de pe Stadionul Dinamo, de sâmbătă, 23 octombrie, împotriva rivalilor de la Rapid București. Este primul derby bucureștean oficial ce va fi jucat. Ultima partidă directă a avut loc în 2015.

Playsport.ro


Stirile.eu