vineri 26 noiembrie 12:36 AM

Abonare la google news

Mircea Rednic, susținut în războiul cu suporterii din DDB. „De unde se pricep fanii la fotbal? Dinamo nu termină pe locul 3 în Liga 2”

Mircea Rednic este apărat de Dumitru Dragomir, toate acestea după ce antrenorul lui Dinamo a intrat într-un război cu suporterii din DDB.


„Puriul” a fost atacat de către Daniel Șendre, unul dintre membrii marcanți din DDB, iar în apărarea antrenorului a sărit fostul șef al LPF.

Dumitru Dragomir este de părere că Mircea Rednic nu poate să facă minuni la Dinamo, toate acestea deoarece trupa „câinilor” nu ar putea să promoveze nici măcar dacă s-ar fi aflat în eșalonul secund. Totodată, Dumitru Dragomir îi sfătuiește pe șefii din „Ștefan cel Mare” să facă o curățenie generală în iarnă.


Mai mult, Dumitru Dragomir i-a atacat pe suporterii lui Dinamo care îl contestă pe Mircea Rednic și a trasmis că aceștia nu se pricep la fotbal.

„La ce echipe a fost Rednic? Nici fotbaliști nu a avut… Nu poate, echipa lui este o echipă care nu promovează dacă o bagi în Liga 2. Dinamo nu termină pe locul 3 în Liga 2. Eu la Dinamo i-aș ține pe Sorescu și Torje. Aș curăța tot. Aș mai ține 3-4 tineri, cei care au până în 20 de ani. Restul…

Nu sunt banii celor care fac gălăgie… Ce ar fi ca toți cei 15.000 care au băgat bani la Dinamo să facă revoltă? De unde se pricep ei la fotbal?” a spus Dumitru Dragomir la ProSport LIVE.

După 16 etape jucate în sezonul 2021 – 2022 din Liga 1, Dinamo se află pe penultimul loc în clasament. Formația condusă de Mircea Rednic are opt puncte, după ce a bifat două remize, două egaluri și 12 înfrângeri în cele 16 meciuri.

În etapa a 17-a din Liga 1, Dinamo București primește vizita celor de la U Craiova 1948, vineri, 26 noiembrie, ora 20.30, pe stadionul din „Ștefan cel Mare”, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

 

 

 

Prosport.ro


Stirile.eu