joi 11 noiembrie 6:00 PM

Abonare la google news

Mircea Rednic scoate din nou bani din buzunar pentru Dinamo! Și jucătorii au făcut chetă pentru omul care muncește de trei luni fără contract


Noi probleme financiare din cadrul clubului Dinamo ies la iveală. Mircea Rednic și jucătorii ar fi plătit salariul unui om din staff.


Gabriel Niculescu (53 de ani), fizioterapeutul de la Dinamo, muncește fără contract de trei luni și conducerea nu s-a sinchisit să îi plătească vreun leu, informează Digi Sport.

Potrivit sursei citate, antrenorul Mircea Rednic ar fi scos bani din buzunar pentru a-i achita un salariu lui Gabriel Niculescu.

Mircea Rednic scoate din nou bani din buzunar pentru Dinamo! Și jucătorii au făcut chetă pentru omul care muncește de trei luni fără contract

Totodată, și jucătorii s-ar fi pus de acord și ar fi pus mână de la mână pentru a strânge suma necesară pentru a achita salariul pe două luni al fizioterapeutului.

Conducerea clubului Dinamo nu și-ar fi respectat promisiunile pe care i le-a făcut fizioterapeutului în momentul în care a acceptat să ajute echipa. Acesta este apreciat de către jucători și de aceea au avut și ei inițiativa de a-l ajuta din punct de vedere financiar.

Nu este prima dată când Mircea Rednic face un astfel de gest. În urmă cu o lună, antrenorul le-a promis elevilor săi prime pentru victorie.

Acestă informație apare însă în contrast cu declarațiile lui Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, în privința revenirii lui Florin Răducioiu în „Ștefan cel mare”. Acesta a subliniat că dacă fostul internațional va accepta să pună umărul la Dinamo, nu o va face pe gratis.

„Nu credeam că Dinamo va ajunge în situația asta. Au dispărut aparate de fitness din sală, au plecat cu GPS, care au costat 200 de mii de euro, au plecat cu biciclete. Mașinile au fost vândute imediat. Nu au plecat cu mâna goală de la Dinamo.

Nici portar nu mai avem, intră cine vrea și cine nu vrea. Am trimis bodyguard-ul care se ocupă de teren să stea la poartă” – Mircea Rednic, despre situația dificilă de la Dinamo

Prosport.ro