17 martie 10:13 PM

Abonare la google news

Mircea Rednic, plin de nervi după remiza cu Chindia! Mesaj pentru Hagi și Popescu? „M-am cam săturat, aici nimeni nu zice nimic!”

Viitorul a făcut un nou pas greșit în Liga 1 și se pregătește de play-out, iar Mircea Rednic a fost plin de nervi la finalul partidei cu Chindia, acuzând erorile de arbitraj.

Fostul antrenor al lui Dinamo este decis să rămână pe banca Viitorului chiar și în play-out, dar le cere conducătorilor Gică Hagi și Gică Popescu să vorbească deschis despre greșelile care se fac împotriva constănțenilor.

După 0-0 la Ovidiu în fața Chindiei, Viitorul rămâne pe locul 11, cu 31 de puncte și bifează al treilea egal consecutiv în Liga 1. De cealaltă parte, Chindia Târgoviște are un sezon remarcabil cu Emil Săndoi pe bancă și a urcat pe locul 7, cu 26 de puncte, fiind la un punct de ultimele două clasate în play-off.

Mircea Rednic, nervos după egalul cu Chindia: „Suntem prea fair-play! M-am cam săturat!”

„Bineînțeles că o să rămân și în play-out, mai am un an de contract. Nimeni nu vorbește de fazele în care am fost dezavantajați, m-am cam săturat. La televizor nu le dați! Suntem prea fair-play și prea respectuoși. Aici nimeni nu zice nimic”, a tunat antrenorul Viitorului, la finalul remizei cu Chindia.

În schimb, tehnicianul nu și-a criticat jucătorii, fiind nemulțumit doar de alegerile acestora la finalizare.

„Mă supără că nu reușim să înscriem! Ori lipsește ultima pasă, ori nu reușim să fim la momentul potrivit. N-am ce să le reproșez în rest, au controlat jocul, cei de la Chindia doar s-au apărat și au încercat să ne surprindă pe contraatac. Menirea antrenorului este să organizeze echipa, din nou nu luăm gol, dar să aducem și mingea în fața porții. Avem situații, dar nu dăm goluri. Dacă ratăm calificarea în play-off, e din cauza noastră, n-au fost adversarii mai buni”, a spus Mircea Rednic.

Citeste articolul pe ProSport