duminică 31 ianuarie 5:53 PM

Abonare la google news

Mircea Rednic, ironic după transferul lui Dennis Man la Parma. „Nu vreau să fiu răutăcios”. Cine sunt cei doi jucători de la FCSB care pot pleca pe sume mult mai mari

Transferul lui Dennis Man la Parma și mai ales cele 13 milioane de euro pe care trebuie să plătească italienii, au stârnit valuri uriașe în România. Mircea Rednic a fost surprins de această afacere și spune că FCSB are în curte doi jucători mai buni decât fotbalistul care a ajuns în Serie A.


Dennis Man a plecat de la FCSB acum două zile, iar ultimele 24 de ore au fost foarte agitate. A semnat contractul cu Parma, a făcut fotografii, dar a avut vreme să transmită un mesaj și pentru fanii echipei în tricoul căreia a marcat 14 goluri în acest sezon.

În ciuda acestui program încărcat, Dennis Man a fost convocat pentru partida cu Napoli și ar putea juca primele minute în Serie A.
Mircea Rednic a fost surprins de suma de transfer. I se pare prea mare pentru un fotbalist care nu este titular în naționala de seniori


„La Man a fost o muncă a managerului care l-a trimis acolo. Acum nu vrea să fiu răutăcios, dar e o sumă mare pentru un jucător din România”, a declarat tehnicianul Viitorului.

Mircea Rednic este convins că FCSB nu și-a vândut cel mai bun jucător. Fostul internațional susține că Gigi Becali poate obține mai mulți bani în urma transferurilor lui Florinel Coman și Florin Tănase.

„Plus că la FCSB sunt doi jucători mult mai buni decât Man, e vorba despre Coman și Tase (n.r. Florin Tănase)”, a mai spus Mircea Rednic, la finalul partidei Astra – Viitorul 1-1.

Gică Popescu, uimit de transferul lui Dennis Man

Și Gică Popescu a comentat transferul lui Dennis Man. Nu i-a venit să creadă că un fotbalist din campionatul intern poate fi vândut pe o sumă atât de mare.

„E un transfer important pentru fotbalul românesc. Nu e deloc surprinzător! Man a avut mereu o proiecție frumoasă. Nu ne așteptam să se transfere atât de repede și pe o sumă atât de mare! Eu sincer nu am crezut că vom mai ajunge să vindem un fotbalist la o sumă atât de mare!

Acum nu pot decât să mă bucur. Man dovedește că fotbalistul român în continuare are valoare și este considerat un produs valoros, însă atât el, cât și Mihăilă, Ianis, toți cei care joacă la cluburi importante, trebuie să confirme pentru că așa ținem nivelul fotbalistului român ridicat”, a declarat Gică Popescu, președintele clubului Viitorul, în Fanatik.

Sursa: Prosport.ro


Stirile.eu