vineri 26 noiembrie 1:01 PM

Abonare la google news

Mircea Rednic este în război cu toate lumea! „Puriul” mai are un singur „as în mânecă” pentru a continua la Dinamo


Antrenorul lui Dinamo este în război deschis cu liderii vestiarului, cu fanii din ”DDB” și cu președintele Iuliu Mureșan. Toți îl vor plecat, dar ”Puriul” este menținut în continuare în funcție de Nicolae Badea. Boss-ul de la Computerland este ultimul ”as din mâneca” lui Rednic. 


Dinamo este în cel mai dezastruos moment al istoriei clubului! Deși salariile sunt plătite la zi, iar lotul conține multe nume importante cum ar fi Sorescu, Torje, Filip, Matei sau Iliev, Mircea Rednic nu reușește să găsească formula corectă pentru a aduna puncte!

”Câinii roșii” nu au mai câștigat în Liga 1 de pe 2 august 2021 (Dinamo – Clinceni 3-1). Nu doar rezultatele sunt problema în acest moment la Dinamo! Antrenorul de 59 de ani nu mai este dorit nici de jucători și nici de suporteri. Iuliu Mureșan lucrează la ”debarcarea” lui Rednic încă de când a venit, iar haosul este generalizat!

Nicolae Badea este scutul lui Rednic la Dinamo

„Puriul” are însă un susținător puternic. Poate cel mai puternic! Este vorba despre acționarul minoritar, Nicolae Badea. Boss-ul de la Computerland este cel care a reorganizat în timp record clubul pentru a intra în insolvență, i-a numit pe Zăvăleanu și Mureșan la vârful clubului și are cel mai greu cuvânt de spus fiind foarte respectat și de liderii DDB.

Sursele ProSport dezvăluie că Nicolae Badea crede în continuare în Rednic, iar de câteva zile poartă discuții atât cu jucătorii cât și cu managementul și suporterii din DDB pentru a liniști apele. Badea le-a transmis tuturor că îl susține în continuare pe Rednic și că antrenorul trebuie să prindă perioada de pregătire de iarnă pentru a putea să schimbe lucrurile.

Nicolae Badea este ultimul apărător al lui Mircea Rednic(foto: Nicolae Badea este ultimul apărător al lui Mircea Rednic)

Rednic confirmă ProSport și îl atacă pe Filip!

Mircea Rednic a pierdut iremediabil vestiarul după ce a intrat în conflict cu doi dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Dinamo. Prima oară a avut un conflict violent cu Deian Sorescu, iar cel mai recent este cel cu Steliano Filip.

ProSport a scris în exclusivitate despre faptul că Steliano Filip nu a fost luat în lot pentru meciul de diseară, cu FC U Craiova 1948.

Rednic l-a mutat pe fundașul stânga la mijlocul terenului pentru meciul cu Voluntari – Dinamo 2-1, iar internaționalul român a transmis staff-ului că nu se simte bine pe acea poziție. Replica lui Rednic? Steliano a fost exclus din lot pentru meciul de diseară cu FC U Craiova.

Steliano Filip (în roșu) este cel mai recent jucător căzut în dizgrația lui Rednic(foto: Steliano Filip (în roșu) este cel mai recent jucător căzut în dizgrația lui Rednic)

”Puriul” a și detaliat la conferința de presă: ”Steliano vine după accidentare, a stat aproape o lună, a jucat ultimul meci, am zis ca, la meciul ăsta, să nu-l folosesc, ar fi fost rezervă. A fost un incident legat de niște dorințe ale lui și am decis că este mai bine ca el să nu facă parte din lot. E spre binele lui și spre binele echipei. Au fost și alții în afara lotului, sunt 32 de jucători. El trebuie să înțeleagă că vine după accidentare și nu vreau să risc să-l pierd până la finalul anului. Am avut dreptate, cum am avut și cu Sorescu să joace în atac. Ca să fii fundaș, trebuie să ai 60% calități defensive, iar Filip și Sorescu nu le-au arătat”, a declarat Mircea Rednic.

Jucătorii nu-l mai suportă pe antrenor și îl vor plecat!

Argumentul cu accidentarea nu stă în picioare pentru că Răuță este în aceeași situație, revenit după accidentare, dar a fost oprit în lot de antrenor. Rămâne în picioare faptul faptul că Steliano și-a exprimat nemulțumirea și a cerut să joace pe postul său de bază.

Decizia luată împotriva lui Filip a fost ca o bombă aruncată în mijlocul vestiarului. Jucătorii români îl vor plecat cât mai repede pe Rednic, considerându-se nedreptățiți de acesta. Aceștia au avut mai multe discuții între ei și sunt pregătiți să meargă la conducere și să ceară schimbarea antrenorului.

Ce este clar în acest moment este că suporterii, managementul și jucătorii îl vor plecat pe Rednic, dar acesta este ținut în funcție de Nicolae Badea. Rămâne de văzut cât credit îi va mai acorda și boss-ul de la Computerland.

Prosport.ro