vineri 26 noiembrie 12:52 AM

Abonare la google news

Mircea Rednic, apărat de Dumitru Dragomir: „Nici nu are jucători! Torje a venit gras, Filip trebuie să fie tare la mansardă!”


Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, îi ia apărarea lui Mircea Rednic, în fața suporterilor lui Dinamo, dezamăgiți de faptul că „Puriul” n-a reușit să aducă decât două puncte în cele șapte partide disputate.


Și acele două puncte au fost obținute cu mare durere. Atât cu UTA Arad, cât și cu Rapid, Dinamo a fost egalată pe final de partidă, din faze care nu anunțau nimic spectaculos. Altfel ar fi fost acum atmosfera la Dinamo, dacă echipa ar fi avut cel puțin patru puncte în plus.

Mircea Rednic a transferat o mulțime de jucători, însă aceștia n-au avut timpul necesar pentru a se integra. Când adaptarea va fi completă, cei mai mulți dintre ei se vor regăsi în echipa de bază. Rămâne de văzut dacă suporterii vor avea răbdarea să-i vadă la lucru pe acești jucători noi. Rezultatele întârzie să apară, iar suporterii sunt cuprinși de teama retrogradării.

Dumitru Dragomir îi ia partea lui Mircea Rednic!

Invitat la ProSport Live, Dumitru Dragomir este de părere că Mircea Rednic ar merita credit în continuare, chiar dacă nu a reușit prea multe puncte. Motivul? Tehnicianul a preluat o echipă blazată, consumă, și a adus jucător nepregătiți, care abia acum vor începe să arate mai bine în teren.

„Rednic nu are nici jucători… Unii sunt trecuți, au apărut prea repede și au dispărut destul de repede. Sunt puțini cei ce au peste 32 de ani și dau randament 100%. Torje a venit gras și abia acum a început să mai dea din kilograme, joacă din ce în ce mai bine. Rednic îl aduce spre forma la care a fost… Nu văd un alt treilea fotbalist la Dinamo în afară de Sorescu și Torje.  (n.r. Steliano Filip) El a trecut prin niște clipe cumplite în viața privată și l-au dat înapoi foarte mult. Dacă nu e tare la mansardă… Nici Sorescu nu prea a dat randament pentru că a fost plimbat. El este fundaș sau mijlocaș dreapta.  Dacă ești plătit trebuie să joci unde te pune antrenorul, chiar dacă joci prost. Aici nu ești Messi…”, a spus Dumitru Dragomir la ProSport LIVE.

Prosport.ro