joi 25 noiembrie 6:26 PM

Abonare la google news

Mircea Rednic agită spiritele între cele două echipe din Craiova: „Cu tot respectul, aceasta este adevărată”

În Craiova este un adevărat „război” între cele două echipe de fotbal, iar Mircea Rednic agită și mai mult spiritele cu ultimele declarații. „Puriul” spune că formația patronată de Adrian Mititelu, FC U Craiova, este continuatoarea „Științei”.


„Echipa lui Mititelu este adevărata Craiova!”. Mircea Rednic agită spiritele în Bănie

Mircea Rednic se pregătește de duelul cu FC U Craiova lui Adrian Mititelu, iar la conferința de presă premergătoare rundei cu numărul 17 din Liga I, „Puriul” a agitat spiritele între cele două echipe din Bănie.
Întrebat despre rivalitatea dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova, Mircea Rednic a spus care este, în opinia lui, continuatoarea „Științei”:

Pentru mine este Craiova veche, Craiova la care am antrenat. Eu nu vreau să iasă discuţii, dar asta e clar. Am tot respectul pentru ambele echipe, dar după părerea mea echipa lui Mititelu este adevărata Craiova”, a spus antrenorul lui Dinamo.

Mircea Rednic a fost antrenor la formația lui Adrian Mititelu în intervalul martie – septembrie 2004. Doar 8 meciuri a rezistat „Puriul” atunci pe banca echipei din Bănie.


Referitor la duelul de vineri seară, Mircea Rednic a declarat:

Au adus foarte mulţi jucători, au schimbat şi antrenorul şi au nevoie de puncte ca şi noi. E clar că va fi un meci greu pentru ambele echipe. În plus, este o rivalitate între cele două echipe. Meciul ăsta este foarte important, dar ne-am pregătit foarte bine”.

Dinamo – FC U Craiova e programat vineri seară, de la ora 20:30. În tur, FC U Craiova s-a impus cu 1-0.

Dinamo are noi probleme la nivelul lotului. Mircea Rednic e în conflict cu Steliano Filip: „El crede că s-a născut titular la echipă”

Steliano Filip a fost exclus din lotul „câinilor” pentru partida cu FC U Craiova, iar Mircea Rednic a încercat să explice decizia pe care a luat-o:

Steliano vine după o accidentare, a stat o o lună. A jucat un meci și am zis ca la meciul ăsta să nu îl folosesc. Ar fi fost rezervă. A fost un incident, legat de niște dorințe de-ale lui. Am zis că ar fi mai bine să nu facă parte din lot.

El, la fel ca Deian, a zis că nu poate să joace decât fundaș stânga. Mă încurca, da. Am zis că decât să stea rezervă și să fie supărat, că el s-a născut titular la echipă, atunci am decis, spre binele lui, să nu facă parte din lot”, a mai spus Rednic.

Torje, certat de un fost atacant al lui Dinamo București. „Atâta timp cât matematica nu te condamnă la o posibilă retrogradare, ai obligația de a lupta”.

Playsport.ro


Stirile.eu