marți 19 octombrie 1:06 PM

Abonare la google news

Mircea Rednic a pus piciorul în prag. Fostul jucător al lui Atalanta, trecut pe linie moartă

Dinamo nu și-a revenit din criza de formă nici după venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică. Nemulțumit de rezultatele slabe, Mircea Rednic a pus piciorul în prag și este hotărât să renunțe la mai mulți jucători.


Mircea Rednic a pus piciorul în prag la Dinamo

Mircea Rednic a preluat conducerea tehnică a lui Dinamo în încercarea de a scoate echipa din criza de formă în care se află. Însă rezultatele nu sunt deloc satisfăcătoare, Dinamo reușind să obțină un singur punct în două etape. Echipa alb-roșie are un număr neverosimil de 9 meciuri consecutive fără victorie. Mircea Rednic va încerca în perioada următoare să facă câteva mutări care o pot ajuta pe Dinamo să obțină din nou victorii în Liga 1.

În afara transferurilor pe care le are în plan Rednic a început și curățenia în ”Ștefan cel Mare”. Primul fotbalist pus pe liber de antrenor este Constantin Nica (28 de ani). Fundașul dreapta a revenit în această vară în ”Ștefan cel Mare”. Fotbalistul a fost vândut de Dinamo, în 2013 la Atalanta pentru 1,6 milioane de euro. În acest sezon, Nica nu a primit șanse nici de la Rednic, dar nici de la DarioBonetti. Fostul internațional este singurul fundaș dreapta din lotul alb-roșiilor, însă Mircea Rednic are alte planuri.


De-a lungul carierei, Constantin Nica a evoluat pentru Dinamo, Atalanta, Cesena, Avellino, Latina, Dunărea Călărași, FC Voluntari și Vojvodina Novi Sad. Fotbalistul a bifat și două selecții la naționala României. Constantin Nica este cotat la 25.000 de euro conform Transfermarkt.

Mircea Rednic aduce jucători noi în ”Ștefan cel Mare”

Mircea Rednic a anunțat încă de la instalarea pe banca lui Dinamo că are nevoie de un atacant și de un jucător în flancul drept al compartimentului defensiv. Potrivit Prosport.ro, Rednic este gata să aducă un fundaș lateral cu ajutorul fiicei sale Luana, care este impresar de jucători. În acest sezon, postul de fundaș dreapta la Dinamo a fost ocupat de Deian Sorescu, Andrei Radu sau Giani Crețu.

Primii jucători aduși de Mircea Rednic în probe la Dinamo au fost Michel Espinosa și Salif Cisse. După câteva zile petrecute la echipa alb-roșie, Espinosa l-a convins pe Mircea Rednic de calitățile sale. Săptămâna trecută Michel Espinosa a fost prezentat în mod oficial ca fiind noul jucător al lui Dinamo. În prezența administratorului special Iuliu Mureșan, Michel Espinosa a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire.

Mijlocașul defensiv în vârstă de 28 de ani, are dublă cetățenie, franceză și cameruneză, dar a jucat pentru naționala U18 a Franței. Espinosa este liber de contract din această vară, după ce s-a despărțit de echipa bulgară Botev Plovdiv. În sezonul precedent, Michel Espinosa a evoluat în 27 de partide pentru formația bulgară, a marcat trei goluri și a dat o pasă decisivă. Francezul s-a format la academia clubului Toulouse. El a mai jucat pentru Clermont, Stade Lavallois, Istra și Lyon-Duchere. Potrivit Transfermarkt, Michel Espinosa este cotat la 250.000 de euro.

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !