luni 23 august 5:06 PM

Abonare la google news

Mircea Lucescu a primit restricții dure din partea medicilor. Ce nu are voie să facă


Cum se simte Mircea Lucescu după operație. Tehnicianul de 76 de ani al celor de la Dinamo Kiev a fost supus la începutul lunii unei ușoare intervenții chirurgicale. Deși mulți se așteptau ca recuperarea să fie una ușoară, antrenorul român a primit restricții dure din partea medicilor. Ce nu are voie să facă? Ultimele detalii despre starea sa de sănătate.


Mircea Lucescu a privit victoria cu Desna din tribune

Mircea Lucescu a fost operat de urgență la Kiev, motiv pentru care a lipsit de la câteva meciuri. Între timp, el a primit acceptul medicilor pentru a reveni pe banca tehnică la meciurile lui Dinamo Kiev. Totuși, stă doar în zona VIP a meciurilor.

Cu antrenorul Mircea Lucescu în tribune, Dinamo Kiev s-a impus în etapa a cincea din campionatul Ucrainei, trecând de Desna cu 4-0. Odată cu această victorie, formația antrenată de Mircea Lucescu a revenit pe primul loc în campionatul de fotbal al Ucrainei. Duelul a făcut parte din etapa cu numărul cinci.

Oficialul a oferit o reacție la finalul jocului.

Aş vrea să mai vorbesc de un subiect. A fost un moment anormal în meciul cu Inguleţ (scor 1-1), momentul cu Rodrigues. Ar fi trebuit să se dicteze penalti şi cartonaş galben pentru jucătorul care a greşit. Din anumite motive, nimeni nu vorbeşte despre asta, nu scrie, mai ales că a fost VAR la meci. După acel meci, toţi jucătorii au fost hotărâţi să câştige. Toată lumea a pregătit cu atenţie meciul, m-au ascultat cu atenţie şi au făcut tot ce am convenit înainte. Scorul putea fi mai mare. Sunt mulţumit de jucători, de cum a evoluat echipa, rezultatul este în concordanţă cu ceea ce s-a întâmplat pe teren. Sunt nemulţumit doar de cele patru cartonaşe galbene primite. Mi se pare că arbitrul a acordat prea uşor cartonaşe galbene, la modul în care s-a jucat. Nu a fost un meci cu agresivitate.”, a declarat Mircea Lucescu.

Care este starea de sănătate a antrenorului român

Printre altele, tehnicianul a vorbit despre starea sa de sănătate.

Sunt restricţii din partea doctorilor. Nu pot reveni pe bancă încă, dar sunt alături de jucători. Încercăm să menţinem nivelul care ne aduce rezultate.”, a mai spus Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Emil Caras, secundul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, a făcut și el câteva declarații despre starea de sănătate a antrenorului principal.

Mister este mai bine pe zi ce trece. Ieri, a vizitat centrul de antrenament, a ţinut şi şedinţă tactică şi o analiză video. Apoi s-a întos la spital. El a fost astăzi (n.r. – miercuri) la meci (n.r. – în lojă, nu pe bancă). Sperăm că mâine după-amiază va fi externat şi ni se va alătura.”, a declarat Caras, după meciul cu FC Minai.

Playsport.ro