17 martie 9:13 PM

Abonare la google news

Mircea Badea nu s-a putut abține. Cum a râs de Nicușor Dan și cuibul lui viral

Mircea Badea vine cu ironii incredibile la adresa lui Nicușor Dan. Ce a spus prezentatorul de la emisiunea „Gura Presei” despre primarul general al Capitalei? Moderatorul nu s-a putut abține deloc.

Mircea Badea, ironii la adresa lui Nicușor Dan

Fanii celebrului moderator de la Antena 3 se așteptau ca acesta să comenteze cât de rapid postarea care a cuprins tot internetul și care îl are în prim-plan pe nimeni altul decât Nicușor Dan.

Mircea Badea a vorbit în cursul serii de marți, în cadrul emisiunii „Gura Presei”, despre podoaba capilară a primarului general al Capitalei, care a devenit aspru criticată și pe alocuri luată în derâdere de mulți dintre internauți. Jurnalistul a comentat imaginea în stilul său caracteristic.

„Freza domnului Nicuşor Dan, este fără dar şi poate tare. Adică, nu ai cum, meserie. La barza chioară îi face Dumnezeu cuib, cum era? Dumneavoastră aţi văzut că eu, ocazional aşa, din când în când, mă rad în cap? Mă tund singur, pentru că am zis să mă protejez de COVID, să nu periclitez, să nu zădărnicesc combaterea răspândirii bolii și mă tund singur cu mașina. Poate și dânsul se tunde o dată pe an, poate și dânsul e anti-pandemic. V-ați gândit la asta? Deci nu știu de ce atâtea miștouri pentru freza lui Nicușor Dan. Mie mi se pare foarte haioasă. Eu am râs așa, dar totuși, astea nu sunt glume, vă rog foarte mult să terminați și să reveniți la un ton sobru, corect”
Mircea Badea

Mircea Badea nu are noroc la pariuri

Celebrul prezentator este un împătimit al pariurilor, dar nu întotdeauna își face calculele bine. Soarele nu a venit pe strada sa nici de data aceasta, așa că a mai pierdut încă o sumă importantă pe un meci din Premier League.

Mai exact, acesta a pus jos 2.387 de lei pe meciul Wolves – Liverpool opțiunea 1X, cu o cotă de 2,35, dar s-a înșelat în privința rezultatului pentru că Liverpool a învins, scor 1-0, după un gol marcat de Diogo Jota. „Am pus așa pentru că am încredere în Salah! Niciodată nu risc mai mulți bani decât îmi permit să pierd”, a scris vedeta pe Facebook.

Desigur că urmăritorii săi de pe rețelele de socializare care au un simț al umorului ascuțit ca acesta au întreținut atmosfera în mediul online cu comentarii: „Viorel Lis deja a castigat la pacanele/ N-a fost Salah, dar te-a „salvat” Jotta!/ Ce e la tine 2387 lei un fleac i ai ciuruit / Te au scos Mircea de data asta au castigat/ Baga repede pe cash out ca altfel faci o buba mare la portofel./

Ce zi proasta ai avut totusi , ba Mo Sallah , ba astia cu Oscarul lor .. “ ce draci ai pe tine !!! “/ Asta e pierdut, bate Liverpool, retrage l/ Nu ai mizat pe o surpriză văd…. Succes !!!/ Chiar te pricepi,felicitari! Poate deschizi si o platforma bineinteles contra cost,sa ne dai si noua ponturile,macar un bilet pe saptamana ar fi super!”, au fost câteva din replicile românilor.

Citeste articolul pe PlayTech