10 februarie 7:13 AM

Abonare la google news

Mircea Badea a răbufnit în cazul bărbatului care a primit rapel Moderna, dar avea nevoie de Pfizer! „Mama s-a interesat și…”

Mircea Badea a comentat dur cazul bărbatului de 69 de ani din Târgul Jiu, care a fost vaccinat din greșeală la rapel cu serul Moderna, în loc de serul produs de Pfizer, așa cum primise în urmă cu 21 de zile.

Badea a spus că însăși mama lui s-a interesat pentru a se vaccina, dar nu a mai găsit locuri libere în Capitală.

„Mama s-a interesat și dânsa de vaccin și i s-a spus „Dar nu e doamnă niciun vaccin, terminați cu prostiile, că n-avem”. Și pe urmă i s-a spus că s-ar putea să fie ori prin Călărași ori prin Giurgiu. Și mama m-a întrebat dacă să se ducă în Călărași – i-am zis să nu se ducă deocamdată, să mai stea pe aici.

„Îți dau două doze prin poștă, ți le faci singur acasă”, care-i treaba?”

Am văzut că e o modă acum: îți face prima doză de la un producător și a doua doză de la alt producător, ca să nu fie pe discriminare, să nu se supere niciunul”, a spus Mircea Badea.

Întrebat care ar fi localitatea lui preferată în care să se vaccineze, dacă ar avea de ales, Mircea a răspuns rapid: „La Băicoi!”

„Și nu ar trebui acum să-i facă acum și cu AstraZeneca? Poate omul nu știa să citească ce scria pe ușă. Cum era aia? Trebuie să reduci viteza până la limita evitării oricărui pericol. Atunci de ce mă mai duc la centrul de vaccinare la specialiști?

Că așa zic „îți dau două doze prin poștă, ți le faci singur acasă”, care-i treaba?”, a conchis Mircea Badea la Antena 3.

UPDATE – Un bărbat din Târgu Jiu, vaccinat cu Pfizer, a primit la rapel o doză de la Moderna / Polițiștii din Gorj au deschis un dosar penal

Un bărbat din Târgu Jiu care a mers, marți, pentru administrarea rapelului de la Pfizer a primit o doză de vaccin de la compania Moderna. Totul s-a produs din greșeala unei asistente care a încurcat serurile. Acum, bărbatul este ținut sub observație, dar autoritățile susțin că nu este în pericol.

Sursa: Gandul