Abonare la google news

Miracol în Săptămâna Luminată! Un tânăr din Vaslui, salvat după ce a fost strivit sub o mașină! Îngerii lui l-au adus la viață, deși, veniseră pentru un alt caz

Miracol în Săptămâna Luminată, produs în satul Bunești, situat în județul Vaslui! Aici, un băiat de 18 ani a fost prins sub mașina care l-a accidentat și, ulterior, a intrat în stop cardiac din cauza rănilor suferite. Îngerii lui l-au adus la viață, deși, veniseră în localitate pentru un alt caz. 

Un băiat în vârstă de 18 ani și-a văzut moartea cu ochii după ce a fost spulberat de o mașină, iar după impact, el a rămas captiv sub caroserie. Sătenii care au sosit la locul accidentului l-au scos de sub autoturism, însă, din nefericire, starea lui era foarte gravă și a intrat în stop cardiac. Doar o minune a făcut ca în zonă să se afle membrii unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) care veniseră în satul Bunești la un alt caz. Îngerii lui păzitori au acționat de urgență și au reușit să-l resusciteze.

“(…) Victima a fost predată echipajului de pe ambulanță aparținând SAJ Vaslui, urmând ca ulterior, aceasta să fie transferată pe ambulanța SMURD tip C1 (echipaj de terapie intensivă mobilă), care îl va transporta la o unitate medicală de specialitate, au dezvăluit reprezentații de la ISU Vaslui pentru publicația vremeanoua.ro.

Citește și: Morminte vandalizate într-un cimitir din Dâmboviţa. Două surori în stare de șoc: “Crucea lui tata a fost aruncată si a mamei, ruptă” | FOTO

Accidentul rutier este acum anchetat de polițiștii vasluieni.

“Secția de pompieri Huși intervine cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare și un echipaj specializat, la un accident rutier produs în localitatea Bunești, comuna Bunești-Averești. La fața locului, pompierii militari au găsit un tânăr în vârstă de 18 ani peste care trecuse un autoturism. Victima se afla în stare de inconștiență, dar prezenta semne vitale.

(…). Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de polițiști”, au transmis oficialii din cadrul ISU Vaslui.

Nu rata: Ionuț Gălățeanu, un pompier tulcean, a salvat un bărbat aflat în stop cardio-respirator: “De 3 ori inima bărbatului s-a oprit, dar Ionuț nu a renunțat!”

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Citeste articolul pe Cancan