Abonare la google news

Mioara Costin, consiliera premierului de la care a pornit scandalul documentului cu antetul guvernului, și-a dat demisia

Mioara Costin, consiliera de la Cancelaria prim-ministrului care ar fi autoarea documentului cu antetul guvernului în care este prezentată strategia de comunicare politică a echipei lui Florin Cîțu pentru alegerile din PNL, și-a dat demisia. Premierul a semnat joi decizia de eliberare din funcție.

Decizia premierului Florin Cîțu de eliberare „la cerere” din funcția de consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului a Mioarei Costin a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

Presa a publicat un document cu antetul Guvernului, transmis în interiorul PNL, în care echipa lui Florin Cîțu stabilește „linii de comunicare” pentru liderii PNL.

Potrivit documentului, liderilor PNL care îl susțin pe Cîțu li se cere să iasă mai mult la tv, „inclusiv miniștrii care îl susțin pe premier”. De asemenea, echipa lui Cîțu cere informații despre tabăra Orban „pentru a le da în presă” și vorbește despre „diferența de clasă între team Orban și echipa câștigatoare”.

Florin Cîțu a negat autenticitatea documentului, chiar dacă poartă antetul guvernului, spunând că nu este un document semnat.

demisie mioara costin Decizia premierului a fost publicată în Monitorul Oficial. Sursă foto: Monitorul Oficial

Editor : B.P.


Citeste articolul pe Digi24