vineri 26 noiembrie 12:55 PM

Abonare la google news

Minivacanța pe Valea Prahovei costă o avere! Incredibil cât a ajuns să coste o noapte de cazare la munte

Minivacanța de 1 Decembrie și Sf. Andrei se apropie cu pași repezi, iar românii se vor bucura de 5 zile libere numai bune de ”evadat” din Capitala sufocată.  Sezonul rece și-a intrat în drepturi, iar majoritatea românilor se orientează către Valea Prahovei, acolo unde mulți și-au făcut deja rezervări la hoteluri și pensiuni. Iată cât costa o noapte de cazare pe Valea Prahovei. 


Minivacanța de 1 Decembrie a venit la fix pentru iubitorii muntelui. Ca în fiecare an, Valea Prahovei este destinația preferată de majoritatea românilor dornici de relaxare la poalele munților. Vestea bună vine și pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Dacă temperaturile vor fi scăzute și săptămâna viitoare, turiștii care merg la munte pentru minivacanța de 1 Decembrie se vor bucura de zăpadă pe pârtiile din Poiana Brașov.

Gradul de ocupare în unitățile de cazare a ajuns deja la 90%.

(VEZI ȘI:ADELA POPESCU A LUAT DECIZIA! LA CE CONCLUZIE A AJUNS DUPĂ O ESCAPADĂ CU FAMILIA LA MUNTE. „ESTE PREA MARE BĂTAIA DE CAP”)


Au mai rămas câteva zile până la minivacanța românilor de 1 Decembrie. Pe Valea Prahovei gradul de ocupare în unitățile de cazare a ajuns deja la 90%. Hotelierii au profitat de cererea uriașă pentru cele 5 zle libere și au pulsat pe măsură.

Prin urmare, la hotelurile de 4 stele prețurile pentru o noapte de cazare ajung până la 600 de lei, de persoană, iar la pensiuni o noapte de cazare costă între 220 și 450 de lei. Anul acesta, cei cazați la munte vor putea merge la SPA și la restaurant, însă doar până la ora 21.00, ia accesul în unitățile de cazare este permis doar cu prezentarea certificatului verde.

Laura Ursu, director de hotel: „Majoritatea clienților sunt din România”.

Roxana Cojocea, președinte al Asociației de Turism Poiana Brașov: „Turiștii care vor alege să petreacă aici aceasta minivacanță se pot bucura de o relaxare la SPA, pot juca bowling, biliard, avem ziduri de cățărare”.

(VEZI ȘI:TERIBILISM. AU PLECAT LA MUNTE CU ANVELOPE DE VARĂ ȘI AU RĂMAS BLOCAȚI)

Chiar dacă hotelurile oferă condiții de lux, relaxare la SPA și multe alte activități, mulți dintre turiștii care merg la munte au ales pensiunile pentru minivacanța de 1 Decembrie. Prețurile sunt mai acceptabile pentru buzunarele românilor, iar șederea în pensiuile montane pare să fie de neuitat:

”La Râșnov turiștii au avut parte mereu de surprize plăcute, tot felul de preparate culinare tradiționale și de sezon. Pe lângă toate astea, în Râșnov mai pot să participe la activități recreative, cățărări”, a declarat Iancu Soiu, administrator de pensiune.

Sursa foto: Pixabay.ro

Cancan.ro


Stirile.eu