Abonare la google news

Milionarul Ianis Hagi a câștigat bani cu sacul din fotbal

Ianis Hagi se poate mândri la doar 22 de ani cu o carieră în plină ascensiune, o relație cu o tânără superbă și nu în ultimul rând cu o avere impresionantă. Fiul „Regelui” câștigă pe săptămână cât mulți români nu reușesc să încaseze nici în două luni.

Ce avere a strâns până acum Ianis Hagi. Poate trăi liniștit până la bătrânețe

Ianis Hagi a făcut o avere din fotbalIanis Hagi a făcut o avere din fotbal

Ianis Hagi traversează o perioadă foarte bună a carierei sale. Tânărul a reușit să cucerească titlul Scoției cu echipa sa, Glasgow Rangers. Mai mulr a fost declarat de către club: „Cel mai bun tânăr jucător al sezonului 2020-2021”. El a reușit într-un singur sezon să dea șapte goluri și să ofere 12 pase decisive.

Pentru că în fotbal performanțele nu vin niciodată singure, tânărul Hagi este recompensat pe măsura talentului și a efortului pe care îl depune. Ianis Hagi o să încaseze în total, pe toată perioada contractului la Rangers, 3 milioane de lire (aproximativ 3,4 milioane de euro). Practic, „Prințul” este milionar de la o vârstă fragedă. El încasează săptămânal 19.200 de lire(21.000 de euro), lunar ar însemnat aproximativ 84.000 de euro. Asta arată că este unul dintre cei bine plătiți jucători de la Rangers, media salariilor fiind de aproximativ 14.000 de euro pe săptămână.

Pe lângă aceste venituri din fotbal, trebuie să ținem cont de faptul că fiul lui Gică Hagi are și deferite contracte de imagine. Orice promovare, fie că este la TV sau pe rețelele de socializare, costă. Asta înseamnă că fiul „Regelui” are deja o avere cu care poate tri liniștit până la adânci bătrânețe.

Se însoară cu Elena? Cei doi au planuri mari împreună

Ianis așteaptă ca iubita sa să ia Bacalaureatul pentru a pleca împreună în Scoția. Tânăra este hotărâtă să-l urmeze pe fotbalistul de 22 de ani, mai ales că are aprobarea părinților. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste susținută de ambele familii.

Apropiații au început deja să vorbească despre căsătoria celor doi, dat fiind faptul că Gică Hagi are o relație foarte bună cu tatăl fetei. Dimciu-Palavoti Tănase este un prosper om de afaceri, machedon, din Constanța. Familia Elenei se ocupă cu afaceri în domeniul agricol și pe piața construcțiilor.

Tatăl frumoasei tinere se cunoaște de mai mulți ani cu Gică Hagi, invitându-l chiar pe „Rege” la botezul copilului fratelui Elenei. Faptul că familia Hagi a dat curs invitației arată că relațiile dintre cele două familii sunt destul de strânse. Invitații la acel eveniment au fost aleși pe sprânceană, prezentator fiind chiar Cătălin Măruță. Botezul a avut loc în 2019 într-un local de lux din Mamaia.

Ianis Hagi și frumoasa Elena formează cuplul perfect

Relația lor este una solidă, fiind împreună de mai mulți ani. Chiar dacă fiul lui Gică Hagi joacă în acest moment la Rangers, în Scoția, tinerii îndrăgostiți se văd destul de des pentru că Elena merge să-și viziteze iubitul atunci când el nu poate veni în România. Chiar Steven Gerrard i-a dat de gol în urmă cu ceva timp.

Ianis este într-un loc bun. Cred că s-a stabilit cu adevărat aici, în Glasgow, şi ştiu că şi iubita lui îi este alături. Aşa că vine mereu zâmbind, fericit, bucurându-se de fotbalul său”, spunea Steven Gerrard, înaintea duelului Rangers – Lech Poznan din Europa League.

Citeste articolul pe PlaySport