duminică 26 septembrie 2:00 PM

Abonare la google news

Milioane de euro pentru Gigi Becali dacă previziunea i se îndeplinește: „O să vedeți! E cel mai bun din România”


FCSB este într-o revenire de formă evidentă în Liga 1. De la venirea lui Edi Iodănescu pe banca tehnică, echipa roș-albastră se bazează pe mai mulți fotbaliști tineri. Dacă tinerele talente de la FCSB confirmă, în cazul vânzării lor vor veni milioane de euro pentru Gigi Becali.


Milioane de euro pentru Gigi Becali dacă își vinde una dintre ”perlele” de la FCSB

FCSB a reușit în ultimele etape să obțină vitorii pe linie. Echipa lui Edi Iodănescu are o revenire de formă evidentă. Unul dintre secretele succesului de la FCSB este că tehnicianul a dat credit mai multor fotbaliști tineri. Printre cei care au impresionat cel mai mult în acest start de sezon al Ligii 1 este Andrei Cordea. Tânărul mijlocaș a fost transferat în vară de la Academica Clinceni. Prin evoluțiile sale bune, Cordea s-a impus rapid printre titularii de la FCSB. Fotbalistul de 22 de ani a marcat două goluri în campionat pentru FCSB și a bifat și prima selecție la echipa națională.

Prestațiile bune ale lui Cordea au fost apreciate și de patronul Gigi Becali care declara despre acesta, în urmă cu ceva timp, că este un fobalist complet.

Cordea e fotbalist adevărat, poate juca orice post. Cordea nu va mai lipsi niciodată din primul ”11”, spunea Gigi Becali.

Fostul fotbalist al FCSB-ului, Vali Badea, consideră că Andrei Cordea este cel mai bun fotbalist din Liga 1. Fostul atacant crede că Andrei Cordea va fi transferat de o echipă mare din Europa pe o sumă importantă de bani.

În continuare Steaua (n.r. FCSB) vinde pe bani foarte mulţi în străinătate şi vedem că vin foarte o mulţime de fotbalişti tineri de mare valoare din urmă. În momentul de faţă, Andrei Cordea este cel mai bun jucător din Liga 1.

Parcă joacă de cinci ani la FCSB. Eu îl cunosc de când era copil, de pe vremea când lucram în impresariat cu Sorin Paraschiv. L-am dus în Italia şi ştim cât de cuminte şi serios este. Cordea cred că va pleca la o echipă mare de tot din Europa!”, a spus Vali Badea, potrivit Realitatea Sportivă.

Andrei Cordea, lăudat pentru evoluțiile sale la FCSB

Impresarul lui Andrei Cordea, Adrian Neaga, a dat câteva declarații în care a evidențiat progresul enorm făcut de tânărul fotbalist. Neaga îl vede pe Cordea într-un campionat puternic al Europei.

Mă bucur pentru el. Cred că e jucătorul care a crescut foarte mult după transferul de la Clinceni. E jucătorul care cred că va putea juca în orice campionat bun din Europa. Îl văd în Franța sau în Italia”, a spus Adrian Neaga.

Playsport.ro