marți 19 octombrie 4:00 PM

Abonare la google news

Miki Buzărnescu a băgat frica în ea! Mărturisirile rebelei tenisului românesc: „Știam că joc cu Mihaela și m-am panicat!” EXCLUSIV ProSport Live

Andreea Prisacariu (România, 340 WTA), rebela tenisului românesc, a povestit cum a băgat frica în ea Mihaela Buzărnescu (121 WTA), atunci când cele două s-au confruntat la un turneu în 2021.


Andreea Prisacariu (21 de ani) este o mare speranță a tenisului românesc care a început să impresioneze la turneele din circuitul ITF! Andreea a suferit însă o înfrângere usturătoare în acest sezon, chiar împotriva unei conaționale, Mihaela Buzărnescu (33 de ani).

„Miki” i-a administrat Andreei Prisacariu cea mai dură înfrângere din 2021, scor 6-0, 6-1 în optimile de finală ale turneului ITF de la Valencia. Prisacariu a mărturisit că s-a simțit timorată de renumele adversarei, ținând cont că Buzărnescu s-a aflat, nu demult, pe locul 20 mondial.


Miki Buzărnescu a băgat frica în Andreea Prisacariu: „Știam că joc cu ea și m-am panicat!” Mărturisirile rebelei tenisului românesc

Andreea Prisacariu, supranumită „rebela tenisului românesc” pentru cele 25 de tatuaje ale sale, a explicat la emisiunea Prosport.ro Live ce s-a întâmplat în meciul cu Mihaela Buzărnescu: „Înainte de Buzărnescu am bătut-o pe Kristina Kucova, care este peste ea din toate punctele de vedere, mi-am făcut treaba! Următoarea zi a fost totul pe dos. Am fost legată de picioare, m-am panicat. Știam că joc cu Mihaela Buzărnescu, că are experiență, dar mi-au venit gândurile și m-am blocat. Asta a fost!”, a spus Andreea Prisacariu.

Prisacariu a mai dezvăluit că Buzărnescu se numără printre jucătoarele de tenis de la care a „furat” meserie: „A avut mereu mâna foarte bună! E foarte talentată, cu multă experiență. A trecut prin foarte multe meciuri, a avut multe realizări. Nu spun că este bătrână, dar a făcut performanță dintr-o dată”. Andreea Prisacariu a câștigat două titluri și a avut o ascensiune fulminantă în 2021! Fosta componentă a loturilor naționale de junioare a început sezonul pe locul 673 mondial și a urcat nu mai puțin de 333 de poziții, până pe 340 WTA.

Prosport.ro


Stirile.eu