7 aprilie 6:31 PM

Abonare la google news

Mihai Voropchievici: Află ce spune inițiala prenumelui despre personalitatea ta

Mihai Voropchievici a explicat ce spune inițiala prenumelui despre personalitate. Celebrul numerolog cu studii în arte divinatorii – astrologie, numerologie, chiromantie și cartomantie – a precizat pentru fiecare literă în parte ce „hram” poartă.

A, J, S – sunt coeficienții cifrei 1, care înseamnă autoritate, individualitate, independență, lider. Aceștia sunt cei care caută să fie în fața unor situații mai dificile, pentru că au curajul să le rezolve. De asemenea, au simțul răspunderii și nu dau înapoi din ce și-au propus.

B, K, T – sunt coeficienții cifrei 2, care înseamnă blândețe, sfială. Sunt persoane mai retrase, dar foarte afectuoase. Nu vor căuta să iasă în evidență, stau în plan secund, dar fac lucrurile să meargă. Sunt consilieri, căci au o influență fantastică.

C, L, U – sunt coeficienții cifrei 3, care înseamnă noroc, unitate. Sunt persoane foarte vocale, vesele, în permanență în căutare de informații. De regulă, sunt sarea și piperul dintr-o reuniune.

D, M, V – sunt coeficienții cifrei 4, care înseamnă stabilitate. Sunt oameni pragmatici, mai duri, dar demni. Sunt manageri buni, căci se orientează foarte mult spre muncă. Sunt, de asemenea, conservatori și încăpățânați.

E, N, W – sunt coeficienții cifrei 5, care înseamnă neprevăzut. Sunt persoanele expansive, care pot face orice în viață. De asemenea, sunt atrași de necunoscut și de mister. Sunt cunoscuți drept buni negustori.

Horoscop Mihai Voropchievici 5-11 aprilie 2021. Săptămână de aur pentru multe zodii

F, O, X – sunt coeficienții cifrei 6, care înseamnă șiretenie. Sunt explozivi, mereu în căutări. Nu se stabilesc într-un loc dacă nu găsesc fix ce le trebuie. Nu se mulțumesc cu puțin, căci ei acceptă doar perfecțiunea. Artiști prin excelență!

G, P, Y – sunt coeficienții cifrei 7, care înseamnă putere și iubire de sine. Sunt introvertiți, se exteriorizează foarte rar. Ei cred că sunt în centrul atenției și au pretenția ca totul să li se cuvină. Au o inteligență ieșită din comun și sunt foarte buni la științe exacte.

H, N, R – sunt coeficienții cifrei 8, care înseamnă control. Sunt persoane care fac bani cu ușurință, care iubesc tot ce se găsește în natură. De asemenea, au o îndârjire ieșită din comun și reușesc să țină totul sub control.

Ce se intampla, de fapt, daca pui o moneda de 50 de bani intr-un colt…
I, Q, Z  – sunt coeficienții cifrei 9, care înseamnă corectitudine. Sunt persoane răbdătoare, care fac lucrurile ca la carte. Sunt atente la tot ce mișcă și nu se tem să impună reguli acolo unde consideră că sunt necesare.

Mai multe detalii, pe redactia.ro

Mihai Voropchievici a dezvăluit secretul. Iată cum ne dezlegăm de vrăji și de blesteme în această zi

Citeste articolul pe RomaniaTV