10 februarie 10:51 AM

Abonare la google news

Mihai Trăistariu, aproape de faliment. Mai are bani să trăiască doar o lună: ce se întâmplă cu artistul

Mihai Trăistariu trece prin momente extreme. Obișnuit de ani buni să nu aibă grija banilor, artistul se află acum într-o postură pe care nu o cunoaște. Solistul susține că mai are bani doar pentru o lună. Ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente?

Mihai Trăistariu, probleme mari cu banii

Mihai Trăistariu este în culmea disperării. Cunoscutul artist se află în aceeași situație cu mulți din domeniul în care activează care au mult de suferit din cauza crizei sanitare.

Cântărețul mai are foarte puțini bani din cei pe care a reușit să-i mai grămuiască în această perioadă, iar din această cauză și-a vândut un apartament. Grijile nu-i dau pace în acest moment și a ținut totuși să-și deschidă sufletul și să mărturisească fanilor clipele grele prin care probabil și ei trec.

„Unul dintre apartamente a trebui să-l vând ca să supraviețuiesc, iar celelalte 6 le-am închiriat turiștilor în vara trecută și am făcut 20.000 de euro din toate cele 6 și i-am ținut în bancă până în ziua de azi.

Bani cu care trăiesc și acum. Trăiesc din banii de anul trecut, din vară, care și ei se termină în două luni și sunt un pic îngrozit, nu mai dorm noaptea, evident, am făcut și petiții, am semnat tot ce trebuie”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Antena Stars.

Din păcate, banii obținuți din vânzarea apartamentului sau cei câștigați de pe urma școlii de muzică nu-l ajută pentru prea mult timp. Bugetul său a ajuns acum la doar 4.000 de lei care să-i ajungă o lună. „Eu în clipa asta mai am undeva la 4000 de lei în bancă, mă uit la ei și zic, stai să vedem că poate e o chestie de câteva zile, săptămâni. Aștept miracole!”, a dezvăluit acesta.

” 90% însă din artiști sunt acum la pământ!”

„Sunetiștii, impresarii, actorii, dansatorii și miile de persoane din spatele scenei sunt îngrozite că trebuie să renunțe la meseria practicată o viață, pentru că nu mai au ce mânca. Nu e de joacă! Eu sunt un norocos pentru că sunt un tip întreprinzător și n-am depins niciodată de banii din concerte. 90% însă din artiști sunt acum la pământ! Am întâlnit deja un coleg – artist, care lucrează ca bodyguard la un market. Nu e posibil așa ceva. Iar omul când m-a văzut, a lasat capul în jos, rușinat. Un coleg de breaslă vinde viori. Un altul s-a făcut vânzător la o alimentară de cartier. O altă colegă cântăcioasă face videochat în perioada asta ca să-și cumpere de mâncare. E groaznică pentru un artist această perioadă. În această situație ne-au adus restricțiile și carantina. Am ajuns la capătul puterilor”
Mihai Trăistariu

Sursa: Playtech