21 martie 6:54 PM

Abonare la google news

Mihai Teja, primul punct după cinci eșecuri la rând: „Până acum ne-am bătut singuri” Ce spune despre penalty-ul inventat de arbitrul Cătălin Popa

Gaz Metan Mediaș a scos o remiză, 1-1, pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, iar Mihai Teja câștigă primul punct după seria de coșmar de cinci eșecuri la rând. Antrenorul a declarat după meci că nu poate spune nimic despre faza penalty-ului.

Sepsi pierde un punct după o primă repriză dominată copios. Gazdele au avut și superioritate numerică, dar s-au văzut egalate după un penalty inventat de arbitrul Cătălin Popa.

  • ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Mihai Teja, primul punct după cinci eșecuri la rând: „Până acum ne-am bătut singuri” Ce spune despre penalty-ul inventat de arbitrul Cătălin Popa

„Le-am spus băieților că trebuie să eliminăm aceste greșeli personale. Putem forma un grup bun. Am jucat pe un teren destul de greu, cu o echipă bună, calificată în play-off, care își merită locul.

Am avut determinare, atitudine bună. În momentele acestea trebuie să dai gol. Meciul a plecat de la 1-0, au avut un început bun, fac pressing bun, vor să demonstreze că nu degeaba sunt în play-off.

Cred că am jucat bine, dar se poate și mai bine. Mai durează, mai trebuie timp. Nu știu de penalty, nu am văzut, nu pot să îmi dau cu părerea.

Am obținut și primul punct. Știți cum sunt … momente în viață. O dată ai noroc, o dată ai ghinion. În înfrângerile pe care le-am avut ne-am bătut singuri”, a declarat Mihai Teja la finalul meciului.

SEPSI – GAZ METAN 1-1. ECHIPELE DE START

Sepsi: Niczuly – Csiszer, Bouhenna, Ninaj, Fl. Ștefan – Vașvari, Foana, L.Fulop – Petrila, Safranko, Golofca
Rezerve: Fernandez, Radoslav, Tincu, Ștefănescu, Achahbar, Eder, Tamas, Aganovic, Papp
Antrenor: Leo Grozavu

Gaz Metan: Pleșca – Butean, Yuri, Baco, Velisar – Alceus, Francisco, Deaconu – Ze Manuel, Sarr, Horșia
Rezerve: Buzbuchi, Larie, R. Romeo, Morar, Pambou, Ciocan, De Moura, Trif, Iancu
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: „Municipal” (Sf. Gheorghe)
Arbitri: Cătălin Popa, Daniel Mitruți, Vlad Bârleanu

Citeste articolul pe ProSport