26 mai 1:12 PM

Abonare la google news

Mihai Stoica, reacție tranșantă după CFR Cluj

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o reacție categorică după ultimul meci al echipei roș-albastre, din acest sezon.

În ultimul meci de campionat, FCSB a fost învinsă de CFR Cluj, cu 0-2.

Formația patronată de Gigi Becali a terminat sezonul pe locul 2, cu 45 de puncte.

Mihai Stoica, reacție tranșantă după CFR Cluj – FCSB

Oficialul FCSB-ului a expus mai mulți factori care ar fi dus la eșecul echipei roș-albastre, din acest sezon. Printre aceștia se numără imposibilitatea de a juca meciurile importante pe Arena Națională, dar și greșelile de arbitraj.

În plus, Mihai Stoica susține că nu se implică în politica de transferuri și numirea antrenorului de la FCSB. Acesta le-a făcut o promisiune fanilor roș-albaștri, aceea că, în viitor, va reveni în spațiul public, pentru a apăra echipa.

„A fost un sezon extrem de dificil. Faptul că n-am avut posibilitatea să jucăm meciurile importante pe Arena Națională (dintre cele 6 cu CFR, Craiova, Sepsi am jucat doar unul în care am spulberat campioana chiar și fără Dennis Man) a contat enorm. Așa cum au contat și Covidul (care ne-a scos din Europa), blestemul accidentărilor, Kovacs (cu CFR, Viitorul, Craiova), Popa (cu Sibiul), Călin (la Sf Gheorghe). În condiții normale, sau măcar cu VAR, cred că am fi reușit să câștigăm titlul chiar și fără Man și Coman.

Sigur, și noi am făcut greșeli. Le-am conștientizat, încercăm să nu le repetăm.

Despre plusuri nu e cazul să vorbim acum, deși au fost, doar dacă ne gândim la apariția lui Octavian Popescu. Dezamăgirea e mare și poate fi ștearsă doar dacă ne vom califica în grupe și/sau vom domina categoric întrecerea internă.

Despre activitatea mea, care a devenit un subiect foarte mediatizat, vreau să fiu foarte clar. Nu sunt implicat deloc în politica de transferuri, nici în numirea antrenorului. Asta nu înseamnă că nu sprijin 100% staff-ul tehnic și absolut toți jucătorii care compun lotul, așa cum am făcut-o mereu în cei aproape 30 ani de carieră. În rest, mă ocup doar de organizare și de monitorizarea jucătorilor din academie pe care-i consider de perspectivă.

Promit însă suporterilor că din prima zi a sezonului viitor – sau poate chiar mai devreme – voi reveni în peisajul media, mai ales că patronul mi-a adus la cunoștință că nu va mai discuta deloc cu presa. Mi s-a reproșat, pe bună dreptate, că am lăsat echipa fără scut. Asta nu se va mai întâmpla!”, se arată în mesajul postat de Mihai Stoica, pe Facebook.

Citeste articolul pe ProSport