duminică 26 septembrie 7:18 PM

Abonare la google news

Mihai Stoica dezvăluie nivelul de implicare al lui Gigi Becali la FCSB: „Nu a urmărit meciul de la Hunedoara!”. Ce spune despre absența lui George Miron


Mihai Stoica a anunțat că Gigi Becali își păstrează promisiunea și nu se mai implică în echipa lui FCSB, menționând chiar că patronul nu a urmărit la televizor meciul de la Hunedoara.


FCSB a fost la un pas de o surpriză neplăcută în Cupa României, unde s-a văzut egalată de CS Hunedoara după ce a condus cu 3-0, apoi s-a impus cu emoții în fața Academicii Clinceni la finalul unui joc pe care l-a controlat autoritar. Managerul Mihai Stoica a reacționat pe facebook după ce în presă s-a scris că patronul Gigi Becali s-ar implica în continuare la echipă și ar transmite băncii tehnice care sunt jucătorii pe care nu îi agreează.

Oficialul lui FCSB a spus că finanțatorul clubului nici nu a urmărit meciul împotriva lui CS Hunedoara și a menționat că George Miron nu a evoluat împotriva Academicii Clinceni deoarece era obosit.

Mihai Stoica anunță că Gigi Becali nu a urmărit meciul lui FCSB de la Hunedoara

Gigi Becali nu a fost interesat de meciul jucat de FCSB în Cupa României cu CS Hunedoara, conform anunțului făcut de managerul general Mihai Stoica. Prin intermediul unei postări în mediul online, oficialul a vorbit și despre situația lui George Miron, care a fost lăst pe banca de rezerve în jocul cu Academica Clinceni deoarece era obosit.

„Gigi Becali nu a urmărit meciul de la Hunedoara. Miron nu a jucat ieri (n.r. împotriva Academicii Clinceni) pentru că bifase 120 minute cu 3 zile mai devreme și se simțea încărcat. Cam cum ar trebui să fie conștiința celor care inventează asemenea conflicte. Asta doar în cazul în care ar deține așa ceva”, a scris Mihai Stoica pe contul său personal de facebook.

Antrenorul Edi Iordănescu a anunțat că va proceda cum consideră de cuviință în ceea ce îi privește pe jucători, fără să țină cont de preferințele finanțatorului FCSB Gigi Becali.

Prosport.ro