28 septembrie 1:01 PM

Abonare la google news

Mihai Stochiță surprinde, după ce Deniz Giafer a „îngropat-o” pe Dinamo la Craiova: „Mi-ar plăcea să fie convocat la națională”

Mihai Stochiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a surprins spunând că și-ar dori ca Deniz Giafer să fie convocat la echipa națională U20, după ce acesta a gafat în meciul dintre Universitatea Craiova și Dinamo.

Universitatea Craiova și Dinamo București s-au întâlnit luni seară, în cadrul etapei a zecea din Liga 1, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, iar oltenii s-au impus cu scorul de 5-0, după golurile marcate de către Houri (min. 18), Ivan (min. 52), Cîmpanu (min. 58), Căpățînă (min. 62) și Markovic (min. 90+1).

„Câinii” au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 16, după ce Deniz Giafer a încasat cartonașul roșu., în urma unui fault în careu asupra lui Andrei Ivan. Fundașul central în vârstă de 20 de ani avea deja un cartonaș galben primit încă din minutul 6.

Mihai Stochiță surprinde, după ce Deniz Giafer a „îngropat-o” pe Dinamo la Craiova

După acest meci de coșmar pentru Deniz Giafer, Mihai Stoichiță a transmis că selecționerul Bogdan Lobonț ar trebui să îl convoace pe tânărul fundaț la echipa națională U20.

„Mi-ar plăcea foarte mult să fie convocat la echipa națională U20 de Lobby, ar fi un element de încredere, de readucere pe linia de plutire a acestui jucător, din punct de vedere al moralului.

Deocamdată U20 și U21 sunt naționale care joacă fără miză. Meciurile lor sunt de observare, de construcție, de edificare asupra valorii unor jucători posibil prezenți la Campionatul European din 2023. Giafer face parte din viitor.

A fost, totuși, un meci cu Craiova. Nu știu dacă Sorin Colceag nu avea alte soluții, să fie mai prudent”, a spus Mihai Stoichiță, la Pro X.

  • 9 meciuri a jucat Deniz Giafer pentru Dinamo, în actuala ediție a Ligii 1.

Giafer a fost o victima colaterală. Mingea a fost la noi, am avut-o clar, s-a pierdut super ușor. Cu puțin noroc trece mingea din duelul lui Grigore, iar Giafer a încercat să rezolve cumva. Din păcate nu de o manieră fericită – Sorin Colceag, antrenor Dinamo

Citeste articolul pe ProSport