sâmbătă 11 septembrie 4:00 PM

Abonare la google news

Mihai Rotaru a depistat „vinovatul” pentru valul de critici la adresa lui Jovan Markovic! „Comentariile au fost exagerate. Mai condamnabilă e reacția lui Man”

Mihai Rotaru, revoltat de criticile primite de Jovan Markovic, după meciul cu Macedonia de Nord. Patronul Universității Craiova este de părere că totul a pornit de la remarcile comentatorului Pro TV, Adrian Costeiu, iar apoi situația a degenerat.


Este normal ca Mihai Rotaru să-și apere jucătorului, însă este greu de crezut că un comentator sportiv poate schimba percepțiile a milioane de români care au urmărit partida Macedonia de Nord – România, de la Skopje (0-0), din această lună.

Omul de afaceri a intervenit într-o emisiune de la Sport.ro și a afirmat că tot valul de ură îndreptat către Jovan Markovic a pornit de la comentariul TV al lui Adrian Costeiu.


Mihai Rotaru dă vina pe comentatorul Adrian Costeiu, pentru valul de critici la adresa lui Jovan Markovic

Naționala României a remizat la Skopje, iar Jovan Markovic, care a fost titular și a trebuit să-l înlocuiască pe Denis Alibec, a făcut un joc foarte modest. Cu toate acestea, Mihai Rotaru este de părere că și ceilalți oameni din ofensivă, Dennis Man și Deian Sorescu, au evoluat modest, dar nu au fost criticați pe comentariu.

„Cred că totul a fost generat de comentariile domnului Costeiu, care au fost puțin exagerate. Noi ne-am călcat în picioare un jucător, care sunt convins că va ajuta România. În momentul în care ți se spune în mod repetat că Markovic e defazat, nu e în meci… Cred că ce a comentat domnul Costeiu nu e adevărat. În primele 17 minute, deja a spus „Markovic nu este în meci.

Eu am discutat despre primele 15 minute, când Markovic are patru acțiuni bune, inclusiv pasa către Sorescu. Avea deja patru acțiuni bune, dar Markovic era cel care trebuia să își revină. Man nu făcuse nimic în acel moment.

La Craiova dacă ai ridicat mâinile și i-ai reproșat colegului e 1.000 de euro amenda. Intrebați-l pe Ivan cât a plătit! Mai condamnabilă mi se pare reacția lui Man”, a declarat Mihai Rotaru, la Sport.ro.

În direct, dar pe Skype, era prezent și Adrian Costeiu, care a încercată să-l contracareze pe Jovan Markovic cu cifrele InStat, cele care au arătat clar: atacantul Craiovei a fost cel mai slab de pe teren. În plus, la sfătuit pe patronul Craiovei să nu-și mai cocoloșească jucătorul și să admită că a avut o evoluție mai mult decât modestă.

Top 5 cei mai mici indici InStat dintre titularii României, la meciul cu Macedonia de Nord:

  1. Jovan Markovic – 210
  2. Deian Sorescu – 215
  3. Andrei Rațiu – 228
  4. Mario Camora – 230
  5. Dennis Man – 235

Prosport.ro


Stirile.eu