Mihai Neșu continuă lupta, la aproape 10 ani de la accident! Mesajul emoționant transmis de fostul fotbalist. „Am avut un vis frumos…Mă făcusem bine”

Mihai Neșu, în vârstă de 38 de ani a făcut progrese mari în ceea ce privește recuperarea, după accidentul suferit în urmă cu aproape zece ani. Fostul fotbalist a început să își poată mișca unele părți ale corpului și chiar reușește să mănânce singur. Însă în toată această perioadă nu a fost ocolit de probleme și au existat momente când a vrut să renunțe.

Pe 10 mai se împlinesc zece ani de când Mihai Neșu a suferit accidentul care i-a schimbat complet viața și l-a pus în scaunul cu rotile. Fostul fotbalist continuă lupta pentru a se recupera, însă cea mai mare dorință a acestuia este să se vindece sufletește.

Citeste si:  Un șofer începător a provocat un accident grav! O femeie și un copil de 9 luni au fost loviți de un autoturism

Pe parcursul celor zece ani, Mihai Neșu a avut de trecut mai multe obstacole, iar viața sa a fost destul de complicată: arămas în scaun cu rotile, i-au murit părinții și a divorțat. (CITEȘTE ȘI: MIHAI NEȘU, PROGRES INCREDIBIL! FOSTUL FOTBALIST A REUȘIT SĂ MĂNÂNCE SINGUR DIN NOU. „DE 4 ANI SUNT ÎNTR-UN CANTONAMENT CONTINUU”)

 „Azi-noapte am avut un vis frumos…Mă făcusem bine…Aveam un răspuns la rugăciunile mele. În primul rând îmi doresc să mă fac bine sufletește, că dacă mă fac bine sufletește e ca și cum aș fi sănătos.

 În ultimul timp am avut mai multe probleme de sănătate care m-au bulversat, apoi moartea părinților mei, m-au dat peste cap. Numai Dumnezeu mă mai ține, uneori am impresia că nu mai pot gândi…Nu sunt așa puternic, dar ceva mă ține”, a declarat Mihai Neșu, într-un interviu la Pro TV.

Citeste si:  Marea Britanie nu va mai continua programul Erasmus după Brexit. A funcționat din 1987

Mihai Neșu, momente grele

Deși este un luptător și a mers mai departe chiar dacă soarta nu a fost prea blând cu el, Mihai Neșu a avut un moment în care a crezut că va ceda. Anul 2014 a fost unul dintre cei mai grei ani pentru fostul fotbalist. (VEZI ȘI: MIHAI NEȘU ESTE ÎN DOLIU. A MURIT DE LEUCEMIE: „ȘTIM CĂ DE ACOLO DE SUS VA FI CU NOI”. FOTO)

Citeste si:  Accident grav în Iași! Mașina care a provocat impactul era scoasă la vânzare pentru un telefon mobil

În 2014, acesta și-a pierdut ambii părinți în decurs de câteva luni. În plus, tot în 2014 a fost finalizat și divorțul de soția sa.

„Cel mai greu mi-a fost după moartea mamei. Nu-mi dădeam seama cât de importantă e mama pentru mine și când a murit parcă am rămas, așa…, singur pe o insulă.

Nu sunt mare credincios, credința a fost în altă parte, credeam că le știu eu pe toate, că sunt Dumnezeu și când îți dai seama că nu ești, îți tulbură sufletul. Acum asta mă motivează – lupta pentru mântuire, mântuirea sufletului’, a mai spus Mihai Neșu.

.

Sursa: Cancan

 10 total views