17 martie 7:07 PM

Abonare la google news

Mihai Mitoşeru are Covid-19. Cum a scăpat de 10 kilograme: „Dieta cea mai bună, nu v-o recomand!” VIDEO

Mihai Mitoşeru are Covid-19. Prezentatorul TV se află în a 13-a zi de carantină, după ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Deși nu se simte tocmai bine, Mihai Mitoşeru se bucură că a contractat o formă ușoară a bolii.

Mihai Mitoşeru are Covid-19

„Salutare tuturor! A 13-a zi de Covid-19, deci mâine fac 14, chiar dacă trebuie să stau în casă până luni pentru că mi-am făcut testul mai târziu. Nu asta e problema, cel mai important este că mama e bine, n-are nimic, n-a luat. Important este că eu sunt bine, am avut o formă foarte ușoară. Aveți grijă, mare grijă! Cu toate că eu am avut grijă și tot am luat, în sensul că nu m-am văzut cu nimeni, am purtat mască, m-am spălat de mi-am luat pielea de pe mâini și tot am luat”, a  spus Mihai Mitoşeru într-un live pe Facebook.

Mama lui Mihai Mitoşeru a supravieţuit operaţiei: „Vârsta, tensiunea şi frica și-au spus cuvântul”

Camelia Mitoșeru nu a contractat virusul

Mama lui Mihai Mitoșeru nu a contractat virusul. Actrița suferea de o tumoră benignă-meningiom, la nivelul creierului și a fost operată. În momentul de față, starea ei de sănătate este una bună, lucru care îl bucură pe prezentator. „În fiecare zi, din jumătate în jumătate de oră, o sunam pe mama să o întreb dacă e bine. Am fost foarte stresat, am slăbit 10 kilograme. Iată dieta cea mai bună, se numește stres. În trei luni de zile de când am aflat ce s-a întâmplat, că mama s-a operat, eu am slăbit 10 kilograme. Dieta cea mai bună, nu v-o recomand. Mi-am dat seama că există Dumnezeu pentru că mă gândeam de ce toate, acum apare Covid-19 exact când mama a ieșit din spital. Uite că mama nu are nimic, uite că eu sunt bine și Dumnezeu e acolo sus și se uită la noi”, a mai spus Mihai Mitoșeru.

Citeste articolul pe RomaniaTV