Abonare la google news

Mihai Iosif, out de la Rapid? „Am mai văzut alți antrenori la stadion!”

Rapid București ocupă poziția a doua în clasamentul Ligii 1 după primele 3 etape jucate în sezonul 2021 – 2022, dar se oficialii grupării din Giulești au în plan să scape de Mihai Iosif.

Deși a dus-o pe Rapid în Liga 1, iar echipa nu a pierdut niciun meci din cele trei jucate în sezonul 2021 – 2022, Dinu Gheorghe este de părere că Mihai Iosif ar putea să o părăsească pe gruparea din Giulești în următoarea perioadă.

Dinu Gheorghe a dezvăluit pentru ProSport Live că și-ar dori ca Mihai Iosif să rămână în continuare pe banca tehnică a Rapidului, dar susține că a văzut mai mulți antrenori pe la meciurile giuleștenilor.

Mihai Iosif, out de la Rapid?

Totodată, Dinu Gheorghe a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Iosif și speră ca acesta să reușească să facă față în Liga 1.

„Nu știu mare lucru, dar am mai văzut alți antrenori la stadion care vin mână de mână la meciuri”, a spus Dinu Gheorghe pentru ProSport Live. Întrebat dacă este vorba despre Bogdan Andone și Vasile Maftei, fostul președinte din Giulești a declarat: „Nu am zis eu, ai spus tu. Eu aș vrea să facă față Iosif la echipă, el probabil va fi un Marian Rada al Rapidului. Meirtul lui foarte mare e că echipa a promovat, este foarte bine pentru el,mă bucur și îl apreciez”.

Rapid, două victorii și o remiză în Liga 1

În prima etapă din sezonul 2021 – 2022, Rapid s-a impus în fața celor de la Chindia Târgoviște, scor 1-0, pe Arena Națională, iar apoi giuleștenii au câștigat în runda a doua cu CS Mioveni, scor 2-0, în deplasare. În etapa precedentă din Liga 1, Rapid București a primit vizita celor de la Farul Constanța, iar partida s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Citeste articolul pe ProSport