17 mai 10:06 PM

Abonare la google news

Mihai Iosif, lacrimi de fericire după promovarea Rapidului. „Dumnezeu a făcut dreptate, mi-a dat șansa să joc în Liga 1!”

Mihai Iosif, antrenorul principal al Rapidului, a izbucnit în lacrimi după ce giuleștenii au promovat în Liga 1.

ASU Poli Timișoara a remizat cu Dacia Mioveni, scor 2-2, iar Rapid a promovat matematic în Liga 1 chiar înaintea partidei cu FC U Craiova din etapa a 9-a a play-off-ului.

Mihai Iosif a vorbit și despre planurile de viitor pe care le are cu Rapid și le-a transmis jucătorilor săi ce așteptări are de la ei în primul eșalon fotbalistic.

Mihai Iosif, lacrimi de fericire după promovarea Rapidului

„Până s-a terminat acel meci, m-am dus pe câmp, nu am mai vorbit cu nimeni, mi-am închis telefonul. Acum sunt cel mai fericit antrenor, trăiesc clipa. Acum 6 ani, am fost prezent tot cu o promovare, eram cu Dan Alexa, acum Dumnezeu a făcut dreptate, mi-a dat șansa să joc cu Rapid in Liga 1.

Acum, jucătorii trebuie să joace de plăcere, iar pe suporteri ii iubesc. Sper într-un viitor frumos”, a declarat Mihai Iosif, antrenorul Rapidului.

Rapid și FC U Craiova au promovat direct în Liga 1

Rapid este a doua echipă de Liga 2 promovată direct în Liga 1 în acest sezon! Și-a asigurat matematic acest drept, înaintea partidei cu U Craiova 1948 SA. A beneficiat de rezultatul confruntării dintre ASU Poli și CS Mioveni, terminată la egalitate, scor 2-2.

Echipele de start de la Rapid – FC U Craiova:

Rapid: Moldovan – Joraz, Dandea, Nastos, Goge – Barbu, R. Costin – Sefer, R. Ilie, Hlistei – Ad. Bălan
Rezerve: Drăghia, Voicu, Ignat, Florică, Lazăr, Pănoiu, Ursu, Benzar, Ioniță
Antrenor: Mihai Iosif

FC U Craiova 1948: Mogoșanu – Gîț, Paramatti, D. Ispas, Huyghebaert – Baeten, D. Albu, Blidar, Răducanu – Bălan, Compagno
Rezerve: Taborda, Diakite, Cristea, Negru, Pop, Raicea, Voicu, Luboya
Antrenor: Eugen Trică

Arbitru: Vlad Baban (Iași) / A1: Raul Constantin Ghiciulescu / A2: Doru Zamfir
Stadion: CNAF Buftea

Citeste articolul pe ProSport