sâmbătă 20 noiembrie 1:55 AM

Abonare la google news

Mihai Iosif anunță iureș în vestiarul Rapidului: „Voi spune multe! Un egal cât o înfrângere” Mesaj pentru suporteri

Mihai Iosif a declarat după remiza cu Chindia, 2-2, că rezultatul este unul rușinos. Antrenorul a anunțat că vor urma măsuri în vestiar, mai ales că gazdele au jucat cu doi oameni pe puțin pe teren.


Chindia Târgoviște – Rapid s-a terminat 2-2, în primul meci din returul campionatului pentru cele două echipe. Primul gol al meciului a venit în urma unei gafe incredibile a lui Dragoș Grigore.

Mihai Iosif anunță iureș în vestiarul Rapidului: „Voi spune multe! Un egal cât o înfrângere”

Antrenorul giuleștenilor a amintit că echipa este la al 6-lea rezultat pozitiv consecutiv, dar că este foarte nemulțumit de ceea ce s-a întâmplat pe teren. Iosif regretă că nu a reușit să se facă înțeles la pauza meciului.


„Un rezultat supărător. E ca o înfrângere. Normal, foarte supărător. Vom vorbi în vestiar. Nu a mers nimic din ce am vorbit la pauză. Categoric, ne-am crezut câștigători prea devreme.

Din păcate am avut dreptate. Le-am spus că meciul nu s-a terminat. Sunt foarte multe de spus, la un moment dat vom analiza și vom spune mai multe.

Nu vreau să comentez dacă a fost offside, pentru că nu am văzut. Suntem la al șaselea meci în care nu am pierdut. Dar este un egal cât o înfrângere.

Am venit din respect pentru spectatori, dar eu îmi doresc mai mult de la fotbalul ăsta. E vorba de dorință aia de a câștiga.

La pauză, le-am spus că va interveni automulțumirea. Cu doi oameni mai puțin, nu aveau voie să treacă de mijlocul terenului.

Dacă avem ceva de vorbit, vom vorbi în vestiar. Nu e un moment critic, e un moment trist, dar e un moment. Până la urmă, am câștigat un punct, nu am pierdut”, a declarat Mihai Iosif la finalul partidei.

Atac dur la Mihai Iosif: „Nu poate să se ridice la nivelul Ligii 1!”

Valeriu Răchită a dezvăluit că discută des cu Victor Angelescu și că îl sfătuiește pe patronul Rapidului să numească un antrenor în locul lui Mihai Iosif. Giuleștenii au încheiat turul de campionat pe un nesperat loc 5 în Liga 1.

„Eu vorbesc destul de des cu Victor Angelescu, tot încerc să-l conving să pună un antrenor 100%, unul care să aibă mână liberă.

Jucătorii să știe că acel antrenor are licență, că este cel care decide și vorbește după meciuri, să nu fie doar un băiat bun, cu rezultate, dar fără prea multă școală, care vine din rândul suporterilor, dar care, iertat să fiu, nu poate să se ridice la nivelul Ligii 1”.

Chindia – Rapid 2-2. ECHIPELE DE START

Chindia: Căbuz – L. Corbu, Căpușă, P. Iacob , Roumpoulakou – Neguț, M. Dulca, Popadiuc, Matiș – D. Popa, D. Florea
Rezerve: R. Pop, Martac, Celea, M. Șerban, A. Stoian, Cherchez, Suciu, Atanase
Antrenor: Emil Săndoi

Rapid: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, D. Grigore, Dandea, J. Morais – Sefer, Crepulja, Bazza – Stahl, A. Bălan
Rezerve: Drăghia, Florica, Costin, R. Moise, R. Ilie, Pănoiu, Hlistei, Marzouk, Goge
Antrenor: Mihai Iosif

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava)

Playsport.ro


Stirile.eu