joi 11 noiembrie 7:32 PM

Abonare la google news

Mihai Găinușă a fost călcat de hoți! Ce i-a dispărut din curte. „Poate-l știe cineva”


Mihai Găinușă a fost călcat de hoți chiar în mijlocul zilei. Un individ a intrat nestingherit în curtea acestuia și a furat. Bărbatul a fost înregistrat de camerele de supraveghere, iar acum fostul prezentator de la Prima Tv este pe urmele hoțului. Ce i-a dispărut din curte?


Mihai Găinușă s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor, însă păstrează legătura cu fanii săi în mediul online. Recent, acesta le-a cerut ajutorul internauților după ce a fost călcat de hoți. Se pare că un bărbat a pătruns în curtea fostului prezentator de la Prima Tv și a furat primul lucru pe care l-a văzut. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRATUL MOTIV AL RUPTURII DINTRE ȘERBAN HUIDU ȘI MIHAI GĂINUȘĂ: ”NU MAI VORBIM DIN 2015”)

Se pare că ținta hoțului a fost chiar bicicleta lui Mihai Găinușă. Ghinionul bărbatului a fost că întreaga „operațiune” a fost filmată de camerele de supraveghere, iar acum este căutat. Mihai Găinușă a postat imaginile în mediul online și le-a cerut ajutorul internauților.

„Mi s-a furat bicicleta. E una simplă, de la Decathlon. Și metoda e simplă. Poate-l știe cineva”, a scris Mihai Găinușă, în mediul online.

Cu ce se ocupă Mihai Găinușă după ce a plecat de la Prima TV

În prezent, Mihai Găinușă lucrează la radio, mai exact la Național FM. Acesta are o emisiune în fiecare dimineață, de la 7.00 la 10.00, alături de Oana Paraschiv. Cei doi moderează emisiunea intitulată „Matinal efervescent”. Împreună prezintă știrile zilei, le comentează, prezintă meteo, au chiar și invitați.

Fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor” a pus punct carierei în televiziune pe care o începuse în anul 1997, după mai multe discuții cu Șerban Huidu, prezentatorul cu care a făcut echipă la „Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV, în urmă cu șapte ani.

(VEZI ȘI: HUIDU ȘI GĂINUȘĂ DE LA CROINICA CÂRCOTAȘILOR PIERD BANI, AN DE AN)

 

Sursa foto: Facebook

Cancan.ro