Mihai Gâdea, apariție surpriză aseară. Unde a fost văzut, de fapt, în timpul emisiunii de la Antena 3

Mihai Gâdea a făcut o surpriză fanilor săi. În emisiunea de luni seara, prezentatorul tv a transmis în direct din mijlocul mulțimii.

Mihai Gâdea, în mijlocul mulțimii

Vedeta postului Antena 3, Mihai Gâdea a uimit pe toată lumea, luni seara. Nu a fost la pupitrul emisiunii Sinteza Zilei, pe care o prezintă de ani de zile, ci în mijlocul mulțimii, alături de minerii din Valea Jiului. Locul prezentatorului a fost luat de o colegă a acestuia. Vedeta televiziunii de ştiri a fost prezent la preotestul minerilor.

Citeste si:  Surpriză pentru fanii serialului Sex and the City. Apare un nou sezon

În lumina protestelor de la Lupeni, acolo unde zeci de mineri au ieşit din subteran după șapte zile în care au stat baricadaţi la peste 250 de metri adâncime pentru a-şi cere drepturile salariale restante, Mihai Gâdea a decis să-și facă emisiunea chiar din mijlocul oamenilor prezenți la potest.

Vedeta tv a fost la Mina Lupeni chiar în momentul în care minerii au ieşit la suprafaţă. Astfel că, din prezentator Gâdea s-a transformat în corespondent al postului TV, din mijlocul evenimentelor din judeţul Hunedoara.

Citeste si:  Telefonul provoacă dependență. Cum afectează lumina albastră a ecranelor odihna și randamentul zilnic

Acesta a transmis în direct de la evenimentul din Valea Jiului, apoi a dat legătura în studioul televiziunii de ştiri. După ieşirea minerilor din grevă, Sinteza Zilei a continuat din studio. În studioul Antena 3 i-a luat locul Sabina Iosub, care a fost gazda emisiunii „Sinteza Zilei”, timp de o seară.

Sursa: PlayTech

 10 total views