sâmbătă 20 noiembrie 3:21 AM

Abonare la google news

Mihai Făgădaru, antivaccinist convins și susținător al Dianei Șoșoacă, a murit de COVID-19. S-ar fi tratat acasă şi a ajuns prea târziu la ATI

Mihai Făgădaru, antivaccinist convins și susținător al Dianei Șoșoacă, a murit de COVID-19. Ultima postare pe Facebook a lui Mihai Făgădaru datează din 30 octombrie, de la un protest din Piața Universității din București, pe tema impunerii certificatului verde. În acest video, senatoarea Diana Șoșoacă îl întreabă despre părerea sa privind legea care vizează impunerea certificatului verde. Profilul lui Mihai Făgădaru de pe rețeaua de socializare este plin de postări contra măsurilor impuse de guvern în contextul pandemiei, dar și contra vaccinului.


Mihai Făgădaru, antivaccinist convins și susținător al Dianei Șoșoacă, a murit de COVID-19

În urmă cu circa o săptămână, Mihai Făgădaru s-a infectat cu coronavirus și a ajuns la spital. Starea lui s-a înrăutățit rapid, după cum povestește fosta lui soție, actrița Ioana Picoș. „De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe WhatsApp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe. Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare. Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!”, a scris Ioana Picoș pe Facebook.

A murit imediat după ce a născut din cauza Covid. Otilia, tânăra mamă de 31 de ani, nu a apucat să-şi strângă bebeluşul în braţe


Mihai Făgdaru s-ar fi tratat inițial acasă, iar la spital ar fi ajuns în stare foarte gravă. Conform apropiaților, s-a infectat după ce a îngrijit două persoane afectate de Covid-19, dintre care una a decedat chiar în brațele sale.Pe lângă cea teologică, Mihai Făgădaru avea și pregătire medicală și a lucrat în ultimii ani în acest domeniu. Afecțiunea a fost agravată de faptul că era diabetic, suferea de astm și de ficat, dar era și supraponderal.

Romaniatv.net


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !