marți 19 octombrie 8:01 PM

Abonare la google news

Microbuz înmatriculat în România, implicat într-un accident cumplit pe o autostradă din Ungaria. Cinci persoane au murit

Accident cumplit pe o autostradă din Ungaria.Potrivit primelor informaţii, microbuzul cu numere de Harghita a intrat în plin într-un tir.


Accident cumplit pe o autostradă din Ungaria. Cinci persoane au murit

Accidentul s-a petrecut marţi seară, la kilometrul 94 al autostrăzii M1, pe direcția Gyor. Sebestyén Margály Varga, purtătorul de cuvânt local al comitetului pentru situații de urgență a confirmat pentru MTI că un microbuz cu numere de înmatriculare românești a intrat într-un camion din spate, potrivit stiridiaspora.ro.

În urma impactului, cinci persoane care se aflau în microbuzul înmatriculat în Harghita au murit.Potrivit presei maghiare, este vorba despre două femei și trei bărbați.


Pe lângă cele cinci persoane decedate, un alt bărbat în vârstă de 50 de ani a fost transportat la spitalul de ambulanță din Győr cu o leziune la cap, dar într-o stare stabilă, a declarat Pál Győrfi, purtător de cuvânt al Serviciului Național de Ambulanță.

Romaniatv.net


Stirile.eu