Abonare la google news

„Mi-e frică! Îi trebuie jumătate de an să facă tonusul muscular!”. Anunț dezastruos despre Florinel Coman

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre situația lui Florinel Coman, care a fost chinuit de mai multe accidentări, pe parcursul sezonului.

Florinel Coman a fost transferat de FCSB, în vara anului 2017, de la FC Viitorul, pentru suma de trei milioane de euro. De-alungul carierei, acesta a mai evoluat pentru Luceafărul Brăila.

„Vedeta” FCSB-ului nu a mai jucat nicio partidă, după accidentarea suferită, în luna martie, în partida România – Macedonia de Nord, 3-2.

Dumitru Dragomir, anunț dezastruos despre Florinel Coman

Fostul șef LPF susține că îi va fi greu, lui Florinel Coman, să revină la forma foarte bună din trecut, deoarece va trebui să-și recapete tonusul muscular. În plus, „Mitică” a vorbit despre scandalul, recent, în care jucătorul FCSB-ului a fost implicat, cu privire la modul în care acesta și-a obținut permisul de conducere.

„Mi-e frică de faptul că se poate pierde din valoare, datorită inactivității. Dacă a stat și n-a făcut sală, îi trebuie jumătate de an să facă tonusul muscular. Fii atent ce îți spun eu, tonusul muscular nu se face în două săptămâni, nu se face într-un cantonament la munte. Tonusul muscular se face în ani, rețineți ce vă spun. Iar, în momentul când îl pierzi, când stai mai mult de trei luni de zile, trebuie foarte atent să lucrezi, să vii fără să te accidentezi.

Câți din țara asta au făcut așa ceva (n.r. legat de permisul obținut în Ucraina). Domne, omul încearcă, în viață, să-și facă fel și fel de avantaje. Nu cred că este cu mintea în altă parte. Nu cred că există fotbalist căruia să nu-i placă să joace bine, pentru că, poate acum în pandemie nu-i interesa, că nu-i vedea nimeni, cu toate că meciurile erau televizat și oamenii trag concluzii. Convingera mea este că-i va fi greu”, a declarat Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

Citeste articolul pe ProSport