Abonare la google news

METEO. Vești proaste de la meteorologi! Cum va fi vremea până în 12 aprilie

Meteo. Primăvara rămâne doar în calendare, pentru că în termometre încă se lasă așteptată. Meteorologii au transmis, vineri, prognoza pentru următoarele 4 săptămâni, în care se vede cum temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă.

Vremea în perioada 15 – 23 martie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile vestice și în zona montană aferentă. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali și în zonele sud-estice.

Citeste si:  Ce probleme are Bianca Drăgușanu după operația la nas. A trecut o lună și încă suferă

Vremea în perioada 23 – 29 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile estice.

Citeste si:  Două coduri de vreme rea emise de meteorologi. Codul galben va fi urmat, de diseară, de un COD PORTOCALIU

Vremea în perioada 29 martie – 5 aprilie

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Citeste si:  Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Anunţul făcut de meteorologi Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea în perioada 5 – 12 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Citeste articolul pe Stiridecluj

 39 total views