Abonare la google news

METEO. Când scăpăm de frig în luna martie?

Meteorologii anunță cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Temperaturile vor fi normale, posibil ușor mai ridicat în săptămâna 15-22 martie. Va ploua în primele două săptămâni în vest, nord și centrul țării.

Cum va fi vremea în săptămâna 8-15 martie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în regiunile extracarpatice va fi deficitar.

Citeste si:  Emil Boc, anunț IMPORTANT: Din 1 iunie ar trebui să scăpăm de pericolul pandemiei COVID

Cum va fi vremea în săptămâna 15-22 martie

Temperatura medie a aerului va fin în general apropiată de cea normală pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicată în regiunile sudice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu posibilitatea unui excedent local în regiunile sud-estice și vestice.

Citeste si:  Acuzații de genocid la adresa Chinei

Cum va fi vremea în săptămâna 22-29 martie

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general deficitar în regiunile vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Citeste si:  Prognoza meteo de joi, 22 aprilie 2021. Nu scăpăm de precipitații

Cum va fi vremea în săptămâna 29 martie – 5 aprilie

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Citeste articolul pe Stiridecluj