Abonare la google news

Meteo, 5 martie 2021. În București, temperatura maximă va ajunge la 18 grade Celsius

  • În România, Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor, exceptând nordul și nord-vestul.
  • La munte, vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, mai consistent în zona Carpaților Orientali.
  • În București, temperatura maximă va fi de 17 – 18 grade Celsius.

Meteo în România: Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor, exceptând nordul și nord-vestul

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor, exceptând nordul și nord-vestul, unde se va răci accentuat față de ziua precedentă, iar valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei.

Citeste si:  Adi Minune, cu masca în mare. Cum s-a filmat pe o plajă din Dubai: "Nu mai văd, mi-a intrat sare în ochi"

Ziua, cerul va fi variabil în sudul și estul teritoriului și mai mult noros în vest, centru și nord, unde vor fi precipitații, mixte la munte și predominant ploi în rest.

Noaptea, înnorările vor cuprinde mare parte din țară, iar precipitațiile se vor semnala local în centrul și nord-estul teritoriului, unde vor fi mai ales ninsori și pe arii mai restrânse în sud și vest, unde vor fi mixte.

La munte vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, mai consistent în zona Carpaților Orientali.

Citeste si:  METEO, 30 martie 2021. Cât de cald va fi în ţară şi în Bucureşti. Va ploua izolat

Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a ţării, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte va sufla tare, cu rafale de peste 80…100 km/h, temporar viscolind zăpada.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 – 6 grade Celsius în nordul Moldovei și 18 – 19 grade Celsius în Muntenia și Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între – 4 și 6 grade Celsius. Dimineața, izolat, vor mai fi condiții de ceață.

Citeste si:  Guvernul britanic va testa un pașaport de vaccinare la nouă evenimente

Meteo în București: Temperatura maximă va fi de 17 – 18 grade Celsius

Vremea se va menţine deosebit de caldă. Temperatura maximă va fi de 17 – 18 grade Celsius, iar cea minimă de 1 – 3 grade. Celsius.

Cerul, mai mult senin ziua, se va înnora pe parcursul nopții, iar spre sfârșitul intervalului vor fi posibile precipitații slabe, mixte.

Vântul va sufla în general moderat, temporar cu unele intensificări după-amiaza și noaptea, cu rafale de 40…50 km/h.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews