Abonare la google news

METEO, 11 martie 2021. Vreme deosebit de rece cu temperaturi de -10 grade

Sursa foto: Profimedia

  • Vor fi înnorări şi izolat ninsori slabe la munte, în Transilvania şi în nordul Moldovei.
  • Local, se vor semnala precipitaţii, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ninsoare în regiunile nordice.
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 grade în Sud și 2…4 grade în Dealurile de Vest.

Vremea în România

Vremea se va ameliora în privinţa precipitaţiilor în jumătatea sudică a ţării, dar va fi rece pentru această dată. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări şi izolat ninsori slabe la munte, în Transilvania şi în nordul Moldovei, iar în primele ore şi în Oltenia, vestul Munteniei și sudul Dobrogei. Din orele serii, înnorările se vor extinde treptat, dinspre nord-vest și vor cuprinde cea mai mare parte a teritoriului. Local, se vor semnala precipitaţii, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ninsoare în regiunile nordice şi mixte în cele vestice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, pe litoral, iar noaptea, izolat şi trecător şi în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 grade în sud și 2…4 grade în Dealurile de Vest. În regiunile sudice, izolat dimineața și local noaptea, se va semnala ceață.

Citeste si:  Vânt activ şi ninsori în mai multe zone. Vor fi temperaturi negative la noapte

Vremea în București

Vremea se va ameliora în privinţa precipitaţiilor, dar va fi deosebit de rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul zilei şi în a doua parte a nopţii, când vor fi şi condiţii de ceaţă. Vântul va avea unele intensificări în primele ore, apoi va slăbi treptat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 3 grade, iar cea minimă va fi de -9…- 6 grade.

Citeste si:  Patronul lui Sepsi s-a dus la antrenament! Discurs memorabil: „S-a rupt ața între voi, am adus adezivul! Vreau să mâncați iarbă, la figurat! Nu-mi furați visul” | VIDEO

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

 48 total views